Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: vihmavesi tuleb salongi vihmasensori katte alt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellelgi on olnud analoogset probleemi 203-ga
Nädalavahetusel suure padukaga, kui peale sõitu auto seisis 1h ja hiljem sõitma hakates, tuli seestpoolt sensori katte alt pea veerandklaasitäit vett. Katuseluuki muidu pole ja tihendeid puututud ka mitte. Varem on naisel korra olnud siuke jama väiksemas mahus ca kuu tagasi, muidu 2 a jooksul pole sellist jama olnud.
Usun, et klaasivahetusega on suskut tehtud ja suurema padukaga laseb läbi.
Sensorid on klaasi sisse valatud, vähemalt A-osa klaaside puhul ja need on ette nähtud tarnida ja vahetada koos klaasiga.
Nõustun Indrekuga. Ilmselt on kruntimisega või liimimisega koonerdatud ja nüüd kas liim lahti tulnud või liimi vähe pandud.
originaalklaas ja suht kindel, et pole ka vahetatud (ls oli väike ja esindusest garantiiga ostetud), vblla lihtsalt tehasevennal minu auto puhul hakkas liimituup tühjaks saama Doubt ja nüüd vahest vesi lainetab katuse all.
Iseenesest kivitäke peal ja kasko korras võib lasta ta ära ka vahetada. Muidu jälle vahepeal pole imbunud tilkagi.
Tavalisi esiklaase olen vahetanud koguaeg kadaka klaasiteeninduses, kas sensoriga klaasi puhul peaks olema mingis asjus valvsam / nõudlikum?
On juhtunud, et uue klaasiga ei hakka vihmasensor tööle. On vaja uuesti sisse õpetada. Seda saab teha ilmselt AINULT Mercedese tarkvaraga testriga.
Ehk siis Silberis või on kellegil muul see ka olemas? Mul ei tööta andur aga on olemas täitsa...