Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mure W140 tulede kojameeste elektroonikaga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Vahendan sõbra mure:kas keegi teab, kust saab leida skeemi või joonise w140 esitulede kojameeste süsteemist? Küsimus on , kas on olemas mingi tehase reguleering ? Ning sõbra juttu kuulates, pidi see väga keeruline süsteem olema.
Tänud
skeem on olemas - päris mustikas asi. Homme annan
Tervist Daamid ja Härrad.
Mina olen see hädaline,kelle mure peale see teema sai tehtud.
Täpsustaksin veidi probleemi olemust.W140 mersul parempoolne esitule kojamees ei toimi.Viga on kojamehe mehhanismis endas.Elektriline skeem on mul olemas,aga vaja oleks sellist skeemi/joonist,kus oleks näha selle mehhanismi sees olevate hammasrataste-hoovade-mikrolülitite omavaheline täpne asend.Kokku annab seda kupatust panna mitmel erineval moel,aga ainult üks variant on õige,mille puhul see asi toimima hakkab.
Võta teine pool lahti ja pane selle järgi?
Vot sellist skeemi pole tõesti Smile
Selleks korraks asi parandatud.
Tänud kõigile vastajatele.
Lugesin siin vanu teemasi ja sattusin siia ja tekkis küsimus nende kojameeste kohta!Mul on s350td 95a ja mul on tulede kojamehed olemas aga ei ole kunagi neid töötamas näinud!Kas need lülitatakse kusagilt eraldi sisse või koos tuuleklaasipesuritega lähevad!Muidugi mul võib olla asi üldse lahti ühendatud kuna autol on mõned juhtmed läbi lõigatud ja ära teibitud ja vaakumvoolikutele pandud pimedaid ette!
Oli vist nii, et tuled peavad põlema ja esiklaasi pesu aktiveerib korraks tulede kojamehed.