Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kes sõidab mersuga ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Sõitsin elie laevas ja pisut igavledes näppisin lahti Delfi millest omakorda  Ekspressauto ... ning sealt omakorda siis  sattuski selline teema näppu  Icon_biggrin ... lugege , saate naerda ... kuid samas oleks huvitav esitada endale sama küsimus ning ..saada endalt ka vastus Icon_rolleyes

taoline teema on meilt muidugi ka enne läbi käinud .
No see teema algselt siis, auto24 foorumis, ekspress auto dubleerib selle oma saidil.
Kuid, teades seda inimest, kes selle teema algatas, siis jahBig Grin Õnneks sai ta oma hirmust üle ja valis õige märgi kapotileSmile
Kes sõidab mersuga?
Igasugused, kanapeast-geeniuseni!
Mina sõidan Mersuga!
oleneb ju mis klassiga...kutsikas ja c klass ning ka e klass(olenevalt vanusest) on rahvaautod tavainimestele pigem ja S ikka rikastele tõusikuteleTongue
loomulikult on erandeid, rikkad kes madalat profiili hoiavad ja sõidavad rahvaautodega ja on vaesemaid kes üle oma võimete elavad ja ssiga sõidavad.
  Saatuse tahtel olen ma Mercedes-Benz omanik selle pärast, et ma oma Patrolit ei suutnud ära müüa ja ainuke normaalne vahetuse pakkumine oli Mercedes-Benz,(minu esimene Mercedes-Benz) mis ka juhuse tahtel osutus olema see S, mida nimetatakse tõusikute autoks (kui ma ei juhtu just olema miljokas või vähemalt paljunäär, mida-keda ma ei ole).

Saatuse tahtel kuulun ma nüüd kõige toredamasse klubisse, kuhu ma eales kuulunud olen ( komm. noor olin ka, aga kõiki liikmeid ma ei näinud, seega ei tea, kes seal klubis kõik olid).


Mõni peab armukest, teine joob liialt tihti, keegi kollektsioneerib miskit, kuhu kulub võib-olla metsik papp (mida kindlasti naine ei tea, ka seda esimest varianti ei tea, teisest saab vast naine aru) mõni fännab miskit-keskit nt. käib üle ilma kontserditel või iga aasta 1 või 2 või koguni 3 korda soojal maal reisil.

Mina ei kuulu neist ühegisse "ühingusse"Eusa_dance

Mina fännan Mersut, praegu on selleks w220, aga uskuge nii hull olen ma küll, et kui mul oleks vähegi võimalik, siis ma sõidaks oma tolmuste riietega ka w221-ga tööle ja nimetagu mind tõusikuks või kelleks tahes, mul poogen.
Iga mees läheb lolliks omamoodiEusa_whistle
Mulle lihtsalt meeldib nii ja jutul lõpp...

Per aspera ad astra, või kuidas see oli...
Kõige parem näide meil parklast kuna tavainimestele(spetisalistid sossepad ja muidu tegelsatele on oma koht kaugemal!)
Siis maja ees on tähtsamateninade parkla (juhid aksionäärid ja kurat teab veelkes!)

noo noo meie Inimeste parklas on enamasti Mersud S ja E klass (w220 ja 210 ja 211) ning ka audi A8, a6 Volvo jeep ning ka muidugi X5 ning 750 ja 730 buumerid. Peaks mainima et hästi elavad töömeged? emm ei ELA iga kuu käeb jutt, et sorry ei saa trenni tulla kogu papp läks autosse ninglõppmatu suitsu kerjamine.

Nüüd siis tähtsamate nminade auto pargist kes loomulikult teenivad kuus 50.000 ja üless. Enamasti mingid citrõenid C4 ja c5 või midagi sellist. siis Opel universaal mingisugune. Hundai, paar ford escorty Big Grin ja veel mõned sitrõeniiid ning siis kõige uhkem auto on üks vana lexus ja selle omanik on mingi bossi abiline Big Grin boss ise sõidav oopel vectraga.

Järelduse teeb igaüks ise. Korra isegi küsitlesin seda oopeli venda, et miks sellega sõidad.. vend vaatas siis minu Mersut ja naeris et rumal kasva suureks ja saa üle oma raha raiskamisest.. et praegu oleks posike aga kunagi ehk kasvad ka meheks ja saad targemaks.
kahjuks siianipole targemaks saanud aga ma üritan Big Grin
Ma lihtsalt sõidan sellega, mis mulle meeldib - OK, veel pole teatud autosid, millega tahaks sõita, see selleks, küll jõuab.

MB lihtsalt on kujunenud selliseks, et kerejoon ja tehnika on omal kohal. Samuti mugavuse/hinnasuhe. Ei sõida ma margi pärast, kahjuks sellistele kriteeriumitele ei vasta ükski muud taskukohane mark - that`s it!

Need muidusööjad ja ühiskonna najal liugulaskjad, kes kõvatamiseks omale heal ajal uued ja uhked autod (olgu nad siis praegu selles teemas MB`d, aga üldiselt ka muud margid nagu BMW, 7 Audi A6/8, mõni ka wannabe S`i ehk Superbi vms suur oktaavia) ostsid, on praeguseks päris tugevalt üle võlli tõmmanud, varsti autod liisingufirmadel jälle uutele müügiks pakkuda.

Eks sõidavad veel oma viimaseid sõite teiste raha eest nina püsti ja kergelt üleoleva pilguga.

Sellistest tegelastest jääbki mulje, et MB on kõvatamiseks jne. Eks paljudel ongi kõvatamiseks.
Teistel, võib öelda, et paljudel MB klubilistel, aga sellepärast, et nad on tehnikafriigid. Hindavad lihtsalt tippklassi tehnikat (eriti vanemad MB mudelid)
Eh, ma sõidan mersuga Mercedes-Benz klubi pärastBig Grin
Indrek Kirjutas:Eh, ma sõidan mersuga Mercedes-Benz klubi pärastBig Grin

Aga Mersuga sõita ka ikka meeldib, ma arvan nii...

Mul 10 aastat vana Mercedes-Benz ja ei logise, nagise ega kolise kuskilt!
Kas võib veel mõne automargi nimetada, mis nii vanalt on üldse võimelised nii vaikselt kulgema??? Võib vist ühe käe sõrmedel üles lugeda ja jääb veel paar sõrme ülegiBadgrin
Inimesed (suure algust2hega) s6idavad.
Endal olnud selline juhus, et Turkus oli vaja yks kiire lammutustqq teha. Kuna Vito oli hoolduses l2ksime s6bra 140-ga. Suur oli sommide yllatus kui tulid mehed S-ga, avasid pagassi v6tsid sealt tunked ja vajalikud vahendid, tegid tqq ja s6itsid minema.
Ka selleks sobib S-classeIcon_coolIcon_coolIcon_cool
Eks see nii on nagu ta on siin meie riigis.mina näiteks sõidan erinevate masinatega igapäevasõite ja üks nendest liikuritest on samuti Opel astra 1998 aatast.Väga töökindel õkonoomne ja mitte suuri remondi arveid vaja minev auto.MB -d pean ikkagi pühaks enda jaoks kuna maasta madalast seda marki austan kui koolipoiss oli mil SL mudel auto ja see nii meeldis mulle et oli lausa öö kapi peal kogu aeg.Nüüd olen saanud endale ka päriselt sellise.Ja hoian seda korralikult.Oli ka pikka aega 124 mis ka korras sai hoitud ja mitte igapäev sõidetud,oli ka 140 kere see sai ka korda tehtud ja ega ma sellekagi iga päev ei sõitnud.Tegin omad arvutused ja jõudsin järeldusele et iga päev ringi vurada kahju hakkab ja teiseks olgem ausad olen paras õkonomist .Ja punktist A punkti B jõudmiseks pole erilist vahet millega liigun pea asi et õkonoomne ja mitte kulukas.Selle pärast loobusin ka 124 st ja 140 küll pisar silmas aga asemele võtsin oma koolipoisi unistuse SL.See nagu suure mehe mängu asi.Aga hea on minna ilusal pühapäevasel päeval karazi ja käivitus ja üks ilus ring sõita hea vanakooli muusika saatel.Sellest saan oma kaiffi kätte ja alati kui karaazi ukse sulgen siis käed ja jalad nats värisevad ja mõtlen et midagi paremat nagu ei tahagi.Ma ei leia et pean siin banaani vabariigis mingi ulme 500 tuhandese M pikendusega igapäevaselt sõitma.Aga siin kohal tulevad mul alati KARLi sõnad Siis kui kunagi suureks ja tugevaks olen saand siis ostan alles endale sellise.
Samas on mul üks väga pika ajaline rootsi härrasmehest sõber.Kes äsja Pensionääriks jäi.kellel kinisvara nii eestis kui ka rootisis oma lennuk jne jne raha pole probleem ja liikumiseks kasutab mees ühte vana 78a volvot Opel vectra 92 aastast ja siis üka hobi auto bmw 750 92 aastast ja vana on väga rahul .Korra küsisin miks sina kunagi endale uut 7 bmw ei osta ,siis ta naeris selle peale ütles et milleks.Tema jaoks on see müstika et kui ta siin mõnel kõrglassi üritusel käib siis vuravad ette sl 55 ja s63 jne .Nii et jah eks õik meie endi mötlemises kinni.
Aga lõpude lõpuks iga üks tead ise millega sõidab ja kus sõidab .Igal juhul ilusat kulgemist kõikidele mb omanikele kes siis igapäevaselt ja kes pühapäeva autona.
Mina elan nii nagu elaks ühe korra (nimelt ei usu ma taassündi ega elu teistpoolsuses)

Nii, et lugupeetavad Clubmb kaasviljelejad "Elagem ühe korra ja täiega"
eks ta ole , ma olen tabanud end mõttelt ,et tahaks proovida ära võimalikult palju Mercedese erinevaid keremodifikatsioone ( eriti just retrosemaid ). Kõik mersud mis mul on olnud ( neid ikka on olnud) on jätnud mingi jälje .
Ma ei oska öelda päris kindlalt seda -kui suures osas on Mercedes-Benz mark/imidz mulle tähtis ... aga mingis osas kindlasti . Ja just soliidsuse,stabiilsuse,stoilisuse,ajaloohõngulisuse,stiilipuhtuse jne poolest.
Igaüks vist leiab selles margis erinevaid iseloomuomadusi millega iseloomustada seda marki . Mind tõmbab magnetiga vanemate mudelite poole Icon_biggrin ... hetkeunistuseks w116 SEL . Loodetavasti 2010 saab see ka teoks Eusa_pray
Esimesed kokkupuuted mersuga olid siis, kui eelmisel sajandil isa uut autot otsima hakkas. Raadi autoturul seisis nukralt üks turtsuv ja musta suitsu välja ajav kutsikas- selle aja kohta täitsa roogitav räim. Hind kõige soodsam just polnud ning "mootorikala" ei andnud ka palju lootust, kuid auto sai ostetud. Heleda riidest sisuga, madalduse ja orig pentadega tumepunane elukas. Automaatkast oli ka veel Icon_cool Pritsepea sai vahetatud ja pea 10 aastat teenis meid korralikult- autot ära ei müüdudki, vaid läks koos isa endise elukaaslasega.. Siiamaani sellele autole järgi mõeldes läheb südame alt soojaks. Sellest ajast alates oleme isaga mõlemad "Mercedes-Benz-usku" pööratud. Hea juhitavus, mugavus, kvaliteet, disain- kõik mis vaja.

Isa jätkas C klassiga ja mina kutsikatega ning nüüd sõidan neljaga. Kõigi autodega head mälestused ja ühtki Mercedes-Benz ostu pole siiamaani pidanud veel kahetsema.

Väga ot-ks läks ära, aga ei leidnud vana teemat ka enam üles, mis oli teekonnast mersuni vms.
Indrek Kirjutas:Eh, ma sõidan mersuga Mercedes-Benz klubi pärastBig Grin

Vot see on juba arvestatav Põhjus (Y)
[Pilt: 16072009.jpg]

Rekkamehed sõidavad mersudega, selline pilt avanes täna minu tööjuures veokite väravas.
kui juba OT'ks kiskus:
kuskil siin foorumis pean ära mainima, et mida rohkem ma võrdlen uut c- ja e-klassi eelkäijatega, seda rohkem ma pettun. asi koguni nii hull, et eelistan eelmiseid mudeleid - just seesmise välimuse pärast. tee või tina...

kui nagu tulevikule mõelda ja uutele mersudele, siis ei tahaks mitte ühtegi neist v.a s-klass, mis on oma välimust parandanud. teised on aga odav plastik ja muud midagi...
Kes?Icon_biggrin
Avastasin, et pole mugavamat autot kui S. Isegi nii vanalt (kohe saab mu W140 vanuseks 18a.) liigub väga sujuvalt, vaikselt, ei nagise ega kolise, juhtida on teda ka äärmiselt mugav, lausa nauditav! Välimus ka meeldib; alati on MB olnud elegantne ja stiilne, aja jooksul ka ei kaota oma uhkust, erinevalt enamusest teistest markidest.
Ei anna üldse võrreldagi mingite pilukate pannidega, milledel pole stiili ega mugavust, ja juba 10 aastat vanad saanid nagisevad nagu jube! Rääkimata tüüpilisest sõidumürast salongis, olgugi et mootorid on vaiksed. Ka uued on mürarikkad.

Kindlasti nii mõnigi sõidab MB-ga vaid poosetamise eesmärgil, aga mina olen teistelt MB omanikelt kuulnud ikka seda, et mugavus on see, mis selle margi poole veab. Ka mind. Big Grin MB ei meeldi neile, kes eelistavad sportlikke ja äkilisi sõiduomadusi mugavuse asemel. (Rullnokad?) Kahjuks või õnneks ei saa hea sportlikkus ja äärmine mugavus olla ühes ja samas autos koos, nagu ma seni näinud ja kogenud olen (ise eelistan mugavust!)

Usun, et mina jäängi MB juurde, eelistatavalt S (kuni pole tihedaid igapäevasõiteWink kunagi ehk loodan siis klubisse ka pääseda, praegu vara veel. Smile

(Kui siia vastata tohivad vaid klubi liikmed, siis vabandust :$ )
Rait Kirjutas:[Pilt: 16072009.jpg]

Rekkamehed sõidavad mersudega, selline pilt avanes täna minu tööjuures veokite väravas.
Vaadates sumpse siis eeldan , et tegu on diiselmersudega.
Järeldus: panevad tööjuurest kytet k6rvale .
Lehti: 1 2