Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W 210 amort või sharniir?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere

Juba nädal aega on mu auto vaikset veermikku kollitanud uus heli. Ühesõnaga tuli esimesele paremale poole heli nimega piiks-sellist häält nagu laste kummihaamer teeb, mis õhku täis seest onIcon_smile. Ei saa aru, kas on tegemist amordiga või sharniiriga. Kondid ja stabika puksid on ees vahetatud, kolksumist ei ole, veermik on vaikne. Küll aga sõites konarlikul teel või üle lamava politseiniku tuleb piiks ja piiks. Ülevaatuspunktis tehti amordi test ja amordid korras ning leket ei täheldatud. Käidud ka Lesvenis, kadakas ja veel mõnes remondi töökojas ja pilk peale visatud, kuskilt ei logise ja pidi korras olema. Nüüd nv võtsin ja aerosoolitasin õli kõikvõimaliketesse kohtadesse kus kummilülid aga heli ei kadunud.

Oskab keegi midagi soovitada, kas peaks vahetama amordid või sharniirid või mis, et antud helist lahti saada?Smirk Isegi vihmased ilmad ei ole piiksule mõjunud.

NB: tegu classic kerepaketi vedrustusega ja 98 a. sedaan
Ka oli just sama probleem. Ja peale uuringuid selgus et tegu sarniiriga aga kuna kohe ei olnud voimalik vahetada siis panin systlaga oli sarniiri sisse et ei kiuksuks ..kuid nyydseks vahetasin 2ra ja toimib samas voi seda piuksu teha kah amordi puks mis kulunud...aaga kindlasti 2ra hakka huupi amorte vahetama kuna kkui peaks selguma et need korras siis lihtsalt moned tuhanded niisama l2inud ..tee ikka viga kindlaks ja likvideeri see konkreetselt mitte heietades mis voib l2bi olles sellist h22lt teha..
EDU
Sain asjale lahenduse, amordid olid korras, amordi tegin pealt hoidepoltidest lahti ja sinna vahele panin vaseliini ning igaksjuhuks vahetatud sai ka mõlemapoolsed alumised sharniirid, sest olid juba vanad ka teised. Nüüd võib jälle vaikust nautidaEusa_dance. Tänud Taanneell-ile vihjete eest ja minupoolest võib teema lukku panna.