Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: Turvavöö isane ots
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline küsimus, et kõrvalistuja poolne turvavöö isane ots jäeti ukse vahele, ja ülemine sang murdus ära. Enam ei taha püsida ukseposti juures kinni üleval vaid vajub alla ja kole on ka. Küsimus, et kas kellegil on tervet juppi pakkuda, on seda väga hull töö vahetada või on siin oskajaid mehi kes seda vahetaks? Autoks W124 85a.

Ette tänades,
Matis
Sellek tuleks vöö lahti võtta ja uusti kokku õmmelda. Mida ei ole soovitav teha, oma turvalisuse huvides vaheta ära terve vöö.
Et siis selline luguIcon_eek, ei tahaks nagu jah õmblemise peale välja mängida... kes sellist tööd ette võtaks, on soovitusi? Samas küsiks juba ette ära, kas kellegil on komplekti pakkuda? Ise Keila-Tallinna kandis.
Vasak pool mul sama veaga, kui parem pool sobib siis võid saada mingi sümboolse summa eest, Keila kandis. Vahetamiseks on vaja "17" võti ja + peaga kruvikas. Midagi keerulist pole.
Ei taha sobida.
kui on nö lukustuv turvavöö siis pooli vahetades on kaldenurk erinev.
Peale on väga raske tõmmata.
Jookseb koguaeg "kinni"

Vahetus on suht lihtne.
Eile jäi garaazis üks vöö silma aga hetkel ei tea kumma poole oma.
1248680022
Henry
Oleks siis huvitatud kõrvalistuja poolsest, istme peab lahti võtma?...ma ise just mõtlesin kuidas seal ukseposti seest seda kätte saada...ei ole sellise asjaga nagu kokku puutunud.