Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w140 350td juhtmed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Teen siis siia oma esimese postituse.
Selline küsimus(mure). Armatuuris olevad näidikud peksavad segast.
Nii siis.. lugesin siit foorumist kusagilt, et juhtmestikul isolatsiooniga natuke kehvasti lood, sai kontrollitud ja isolatsioon seal olematu (kapoti all olevad juhtmed, 8 juhet, 6tk läheb iga silindri juures oleva pihusti juurde ja 2tk on temp.anduri omad) , et selge miks need seierid nii näitavad. Nüüd siis küsimus. Kas on mõtet vedada sinna ise uued juhtmed ja natuke tinutada ja mässata või tasub osta uued juhtmed sinna ja kui osta uued juhtmed, palju need maksavad.

Jään vastust ootama ja ette tänades
Joosep
uus juhtmete komplekt päris kallis, odavam on ise teha kui muidugi vastavad oskused olemas.
No 350D mootoril ei lähe ühtegi juhet pihusti alla. Need juhtmed on ilmselt eelsoojendus küünalde omad. Pole midagi keerulist ise uued pistikutesse joota. Juhtme läbimõõt peaks ainult sama olema, vool seal päris suur.
Sai käidud kadaka pstl seal MB lammutuses ja seal ühe mehega räägitud ja ta ütles ka , et need juhtmed on eelsüüteküünalde omad (nagu eelnevalt Laur mainis), aga kust võiks otsida viga, et miks mootori temperatuuri ei näita enam ja kütusenäidik ka ei funka. Millest soovitaksite alustada.
Muide temperatuuri andrurit prooviti mingit teist ka , aga ikka ei toiminud , öeldiet andur on korras ja viga kusagil mujal.
Ette tänades
Joosep
Tihti on olnud KI sisene viga. KI= kombi instrument=(Maakeeli)Kellade plokk.Kõige lihtsam.Proovi teist KI sinna sisse.
ETTEVAATUST:KI ära võtmine käib spets konksudega ja enamjaolt tõmmatakse klaas kohe ribadeks.Uus klaas 2500- Thumbsup
Kui tahad proovida, siis mul on proovikas olemas.Kirjuta PRIVASSE
kui küünlajuhtmetel isolatsioon läbi siis ei juhtu suurt midagi, aga mootori pealt läheb üks punt, mis isolatsiooni puudumisel teevadki sellist jama et seiereid panevad segast ja võrmest ei sure välja. Lõpuks kõrvetab aju ka ära. Uus juhtmepunt maksab 5500.-