Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: IT-mehed aidake...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Milles võib asi olla,et mul ei tööta mikrofon SKYPE-t kasutades MSN-is töötab aga just SKYPE-s ei taha töödata ja veateateks annab ,et helisisendi viga.
Sa peaksid vahetama skype seadete all ära audiot tekitava/edastava komponendi.vt pilti
Mina jälle teisi kuulen,nemad mind mitte.Mis kamm võiks olla.
Kombi windoosa valdkonnas kõik võimalikud "Audio Device"-d läbi, ning uuri, ega sul juhuslikult midagi "disable"-itud pole. See järel Skype'i (soovitatavalt kõige värskem, mis saada on, sest tihtipeale tehakse parandusi... ja re-install sellele progele poleks ka paha) enese 'konfiguratsioon' ja kui sellest ka abi pole võiks hakata mõtlema, kas mikker on ikka sees (?) või on ta üleüldse töökorras?
ka "volume control" (aka. "Volume"; "Audio Panel" vms)-ist on mikker üleüldse DE-MUTE'tud? Kui mahti saad, kliki "record" funktsioon sealt sisse ning vaata, milline kanal sul sisendi jaoks valitud on. Kui mikril on ubatud ka "võimendus" (Microphone boost) siis ei tee ka see paha.

Juhtunud on ka nii, kus ostetakse kuskilt kodu-muusika-poest mikker, mille toide (kondensaator-mikrofon) on lihtsalt vajalik, et üleüldse see 'rõõmupulk' tööle hakkaks. Seega first things first - kas mikker sobib? kaart töötab? jne jne jne...

Edu avastamisel! - Kauaks eksisteerib Windows, pole töökindlust olemas! Wink