Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Oleks abi vaja keevitus tööl.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis selline et oman mb 300 aasta 1987 ja esi kõrvalistuja poolne ülemine koht kuhu amord kinnitub on küljelt täiesti läbi roostetanud, et kas oleks võimalik sellist asja parandada kuidagi ja mis see maksma võiks minna, auto ise enesest hea ja korras vaid see mure kallal. Kahjuks ei oska siia pilte lisada, panen auto 24 lingi siia kus näha asi, aga kui keegi oskan soovitada siis paneks ka siia pildikese. link siis selline kus pildid: http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=126943 kõikide soovitused on oodatud ette juba tänades.Icon_cool
Ainult teiselt autolt tükk lõigata ja asemele keevitada. Uue sellise hind on kusagil 30000 Smile
Läbi pidi ta roostetama, tänu massijuhtmele mis kinnitub sinna amordi kanduri külge. Pidi aitama kui lisa mass vedada otse aku pealt mootori külge!
Selge, aga ei tea kas kellelgil vedeleb mõni 300 kere kuskil või läheb sinna veel mõne mb amordi hoidik? oleks vaja masin liikuma saada, ei julge sellises seisus temaga sõita ja kui kellegil vedeleb korralik asi siis äkki saaks hinna ja mis keevitamine ka maksa võiks?
Aiku440 Kirjutas:Selge, aga ei tea kas kellelgil vedeleb mõni 300 kere kuskil või läheb sinna veel mõne mb amordi hoidik? oleks vaja masin liikuma saada, ei julge sellises seisus temaga sõita ja kui kellegil vedeleb korralik asi siis äkki saaks hinna ja mis keevitamine ka maksa võiks?


Usun, et Kadaka romulast saad selle tüki.