Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W140 92a 3,2L soonrihma pinguti?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks hea teada saada mismoodi toimib või peab toimima soonrihma pinguti? Paigaldasin uue rihma kuid pingutamise systeemist on raske aru saada, kas see polt mida keerad peale ja maha peaks silmnähtavalt ka midagi tegema või toimetab see midagi pingutiga yhes kuna pingutilgi sees ju mingi laagri ja puksi segu? Mismoodi oleks hea ja mismoodi saab rihma pingule????
Ise ei tohiks midagi saada pingutada. Mul on kaks 3.2 mootorit ja mõlemal on isemoodi pingutid. Mäletamistmööda toimis üks vaakumiga, teine lihtsalt vedruga. Lisaks on veel amort.

Kogu pingutusrulli pead suruma, poltidest ei käi pingutamine.
aga milleks sellel pinguti systeemil seal taga pool on pikk keermega varras hylss mutter otsas ning allosas kronstein mis läheb pinguti külge ning sellega idee kohaselt saab pingutit üles ja allapoole keerata kuid ise ma pihta ei saa mismoodi ta pingutab ????????
Mercedes-Benz s320 Kirjutas:aga milleks sellel pinguti systeemil seal taga pool on pikk keermega varras hylss mutter otsas ning allosas kronstein mis läheb pinguti külge ning sellega idee kohaselt saab pingutit üles ja allapoole keerata kuid ise ma pihta ei saa mismoodi ta pingutab ????????

kõigepealt pead 19 padruniga laskma lahti ühe poldi sealt rullikute vahelt.siis keerad pikast vardast rihma pingule ja uuesti alt polt kinni.