Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w140 kastil kadus tagurpidi käik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tegemist siis w140 peal oleva 4-käigulise kastiga, mis on 3,2 liitrise mootori taga. juba ostes (u 1,5 aastat tagasi) lülitus tagurpidi käik kerge viivitusega (u sekund). selle aasta alguses hakkas asi hullemaks minema - käigu lülitumine võttis kauem ja vahel pidi kergelt pöördeid tõstma (~2k rpm korraks), et käik sisse läheks. kui käik sees, siis tagurdas normaalselt, mingit libisemist polnud. nüüd on asi jõudnud nii kaugele, et sooja mootoriga tagurpidi käiku ei ole, külma mootoriga on, kui pöördeid tõsta korraks mitu korda järjest. edaspidi sõites toimib kast normaalselt. õli ja filtri vahetasin kohe peale auto ostu ja nüüd ~veebruaris uuesti.
on kellelgi sarnast kogemust olnud? mis võiks viga olla?
2kki oli vahetuse ajal sai natuke vähe oli sisse. Või palju siis kah kipub jebima. Kui on ikka autom ast??
taanneell Kirjutas:2kki oli vahetuse ajal sai natuke vähe oli sisse. Või palju siis kah kipub jebima. Kui on ikka autom ast??

automaat loomulikult. õlitase on normis, seda olen kontrollinud.
sören Kirjutas:
taanneell Kirjutas:2kki oli vahetuse ajal sai natuke vähe oli sisse. Või palju siis kah kipub jebima. Kui on ikka autom ast??

automaat loomulikult. õlitase on normis, seda olen kontrollinud.

kas õlitaset kontrollisid ikka soojaks sõidetud kastiga? vähese õliga pidi ka jah ära kaduma käik
S300 Kirjutas:kas õlitaset kontrollisid ikka soojaks sõidetud kastiga? vähese õliga pidi ka jah ära kaduma käik

loomulikult soojaga, see ei ole mu esimene auto.
kast korras, mees, kes kasti tegi, arvas alguses, et tagurpidikägu kolb on praoga, aga tundub, et seda viga ei olnud. vahetati tagurpidikäigu kettad ja mõned tihendid kasti seest. kogu töö võttis aega kaks päeva. kummalisel kombel tundub, et kast käis lahti ainult alt ja eest.
sören Kirjutas:kast korras, mees, kes kasti tegi, arvas alguses, et tagurpidikägu kolb on praoga, aga tundub, et seda viga ei olnud.  vahetati tagurpidikäigu kettad ja mõned tihendid kasti seest. kogu töö võttis aega kaks päeva. kummalisel kombel tundub, et kast käis lahti ainult alt ja eest.
Kui tegu 722.6 kastiga ,siis pole kummalist midagi.