Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 kõlarites mingi pinin
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
niisiis, vahetasin autos makki ja nüüd sõidu aeg kostub kõlaritest mingi pinin, oskab keegi öelda millest see tingitud?
sai ka veebruari lõpus pandud uus makk. kuna uus aga oli kõlaritele eeldatavasti liiast siis hakkasin ka märtsi alguses kuulama kahlast plõginat paremast esimesest kõlarist. Arvasin, et on sodi sees ning sai lahti võetud. Kõlaril oli nimelt ühest kohast kummil pragu sees. Seega uus kõlar või kui kulusid tahad vältida ja pragu pole liialt lai ja suur siis sebi korralikum Attacki sarnane liim ja kata paar kihti lastes igal kihil veidi kuivata.
Ajutine lahendus, aga mul seni on aidanud. Smile)
kõlarid mul terved, mul selline pinin et kui autol gaasi vajutada siis läheb pinin kõvemaks..
see on seotud toitega.. mis juhtmed sul makil toitel on? originaal w6i ise pandud? w6i on sul siuke makk mis hakkab siukest h22lt tegma ja n6uab wahele siukest juppi mis w6tab selle h22le w6i müra 2ra sest see h22l peaks olema generaatori p6hjustatud(mida kiiremini generaator k2ib seda hullem müra).. aga esmalt waata toide ja k6ik k6lari juhtmed yle et midagi walest pole. mis makk on muidu? (firma)
panasonic ja originaaljuhtmed..
aa okey aga waata juhtmed yle eriti toide...mul omal oli ka kunagi nii aga ostsin kuskilt hyperimist poes tselle asja mis selle myra 2ra w6tab(sorri nimi ei tule praegu meelde)suht odaw oli aga tegi t66 2ra ( kysi omitronist w6i kuskilt k6lari poest selle jupi kohta mis myra 2ra w6tab ja saad jamast lahti kui sul juhuslikult juhtmed walesti pole..
Oli kunagi ka selline juhus, kus auto kõlari juhmed veeti tagumiste kõlarite juurde mööda kõiki teisi orig juhtmeid (ma ei tea- mingi bensiinipumba voolujuhtme vms) ja siis tuli surin sisse. Kui juhtmed paigutati nendest juhtmetest eemale, hakkas kõik korralikult tööle.
seda mis kasutaja t6nu ytles on ka t6si see juhtub siis kui juhtmete isolatsioon on sitt... k2isin ka t2na sisse oste tegemas ja n2gin seda myra 2ra w6tmise asja( sound supplier) ( ei tea kas 6igesti kirjutasin) ja hind oli 225.- aga odawamaid on kh sest see oli omitroni hind..
endal k6ik autos wahetatud makk (sony), neli k6larit( pioneer 125 * 4), subwoofer(star sound 1000w max) ja w6imendi 800w.. ja mul kyl pole seda myra..
geneka laadimise kondekas vms võib läbi olla .. ml kunagi ammu ka midagi analoogset olnud
viga on ilmselt makis, korralike brändidega sellist jama ei juhtu.
Pane juhtmele filter vahele, peaks ok olema kohe.