Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kelle oma?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas keegi teab kelle Mercedesega tegu, õnnetu lõpp ülikenale autole, väga kahju vaadata Icon_neutral

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/11...d=22706569
Minu oma pole,kuid pill on täitsa sodiksIcon_sad.Paistis(reporteri videost) Usa numbriga olevat.
Oi kurja, kui kahju MersustCrybaby
Aveomehel polnud põhjust tahavaatepeeglisse kiigata enne ümberreastumist, sest kiirus oli tema arust vist nii suur, et ainult maaväline tehnika oleks möödasõiduks võimeline olnud.
No ega 22 a boriss V12 roolis ka väga usaldust ei tekita seda uudist lugedes.
Inimesed elus kõik ok ...
Kindlustus katab kulud ... Keegi saab soodalt v moto, klaasid ja muu mis varuosadena raske saada .

Peremees saab raha ja ostab uuema ja parema Mercedes-Benz i .
R129 Kirjutas:No ega 22 a boriss V12 roolis ka väga usaldust ei tekita seda uudist lugedes.

Maaväline tehnika tuligi tagant sellise laksuga, et vana vaatas peeglisse, pole autot, siis keeras rooli ning ikkagist tuli kuskilt midagi...
Oleks tagant killukoormaga 40t rekka tulnud(85km/h),siis oleks ainult number ja ämber "chevist" järele jäänud.
Artiklis ju kirjas et Boriss`i oma Smile
jansa48 Kirjutas:Maaväline tehnika tuligi tagant sellise laksuga, et vana vaatas peeglisse, pole autot, siis keeras rooli ning ikkagist tuli kuskilt midagi...

Omal oli juhus, kui keerasin Tallinna maanteelt maha, vaatasin peeglisse - tühjus, hakkasin keerama ning samal hetkel vuhises üks tsikkel mööda ikka väga suure kiirusega. Tuleb ikka mitu korda peeglisse vaadata, kui manöövrit sooritama hakkad.

Väga kahju ilusast mersustIcon_cry
Nägin oma silmaga seda asja pealt, just mõtsin et äkki keegi "omadest" siit... mõtlesin, et tulen vaatan foorumisse ka kohe, äkki keegi on juba kurtma tulnud. Aga hoopis keegi boriss, kes siin vist ringi ei konda.
voodoo Kirjutas:Nägin oma silmaga seda asja pealt, just mõtsin et äkki keegi "omadest" siit... mõtlesin, et tulen vaatan foorumisse ka kohe, äkki keegi on juba kurtma tulnud. Aga hoopis keegi boriss, kes siin vist ringi ei konda.
räägi siis juhtunust oma versioon ka. Tongue
marek Kirjutas:
voodoo Kirjutas:Nägin oma silmaga seda asja pealt, just mõtsin et äkki keegi "omadest" siit... mõtlesin, et tulen vaatan foorumisse ka kohe, äkki keegi on juba kurtma tulnud. Aga hoopis keegi boriss, kes siin vist ringi ei konda.
räägi siis juhtunust oma versioon ka. Tongue

Ma arvasingi, et nats valesti aru saadakse aga ei viitsind editida..
Täpsustuseks siis, et nägin seda kortsu sõidetud mersut oma silmaga, mitte seda, kuidas see juhtus. Aga eks ta ilmselt nii oli, et seal saab vasakpööret teha, ja otsesõitjad peavad paremalt poolt mööda minema. eks keegi hakkas seal pöörama, chevrolet passis sabas aga siis otsustas paremale põigata ja mb tuli tagant juba paremalt poolt suurema hooga tagant sisse. Ilmselt tundus talle, et chevrolet läheb ka vasakule.

Ma olen ise nimodi lolli peaga peeglisse vaatamata hakanud systima kellegi tagant, peegel läks lausa vastu teisele autole... õnneks muud midagi.