Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: probleemid W124 3.0 TD
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mis võib põhjustada auto ujumise sõiduaeg, kiirusest olemata.
Ette ära öeldes:kummid korras, kokkujooks korras. Autol peal nivoo, yhe rõhuaku juursest, lekib õli. Auto iseenesest kõrgust reguleerib normaalselt, kuid tagaosa suht jäik. Kas nivoosysteem võib mõiutada ujumist. Informatsiooni mõttes kysin veel, milliste mudelite käigukastid sobivad minu isendile (5 .manuaal) või on odavam teha ise remotni (3.käik tuleb kaasi mahavõttes välja ja läheb raksuga sisse).
Tagumised silikoonpuksid vms läbi võibolla.

Üldiselt kahtlustaks pukse ikkagi.
Minul viimati ujus enne tagasillas ühe varda ja ühe puxi vahetamist. Mercedes-Benz tagasild on nii keeruline, et seal on 100 varianti mis ujuma panevad, pole mõtet teoretiseerida, vaja on leida lõtkud ja vahetada vajalikud detailid.
V@hh Kirjutas:Mis mõõdus rehvid all on? Mul on suvel 225 suverehvid ja nendega veidi ujubki. 195 tollistega on OK. Nivoo ei puutu asja. Aga kui jäik on ja teel hüplema kipub siis on  rõhuakud (need 2 ümarat palli taga all) oma elu ära elanud.
Tere,
ega ei oska öelda kui palju need rõhuakud maksavad.tundub et mul täpselt see viga,
Ette tänades, aitäh
imelik aga minu teada w124 3.0 Turbodiisleid tehti ainult automaate minu arust,kuna minul oli täpselt samasugune ainult 4 käiku automat