Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: LUKKU....
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere....
Plaanis siis soetada coupe MB jälle endale ja link selline http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html   Kas keegi oskaks selle masina kohta midagi öelda,või teab sellise kere,mootori,jne....eripärasid...kõik soovitused teretulnud,mida peaks jälgima ja vaatama.Muidu aparaat ju täitsa korralik(väljast siis) Ülehomme plaanis vaatama minna,aga ise just eriti asjadest ei jaga. Asi ostetud ja ma rahul küllEusa_whistle
Kui ise asjast ei jaga, siis lase targematel vaadata. See veneaegne soovitus, et kuula kuidas tagasild käitub ning vajuta amorte ning õõtsuta, ei kehti enam tänapäeval. Õigemini kehtib küll, aga on hulk vigu mida enam silmaga ei näe ja ka väga klaaiks võivad minna.

Minu soovitus - kui auto on viisakas ja sile ning vastab sinu ootustele ja hind ka sobib, siis mine lase enne ostu diagnostika lühitest Silberis teha (hind vist 500-1000 EEK ja võtab tõesti suht vähe aega). KINDLASTI räägi ka ELEKTRIKUGA/DIAGNOSTIKUGA, kes võimalikke vigasid sulle valgustab. Tööde vastuvõtja ja tema jutt ei ole igatahes minu soovitus kui ise veel asjas suht tume oled. Võimalusel muidugi võiks masina ka üles tõsta.
Lisaks kui on Eesti pill, siis saad Silberist ka "eesti" ajaloo välja võtta ning VIN koodi järgi saab Silberauto ka päringu teha ja uurida mida masinal garantii korras välja on vahetatud (kas Saksas, Hollandis või mujal - sõltuvalt kus auto uuena osteti).
Soovitan ka Osta ikkagi Clk natukene mugavam, välimus on tähtis aga sisemus veelthätsam ja sellel kongreetsel autol on ütleks et väga "plank"sisu samuti mootor. Hind on küll hea kuid selle hinnaga saad vanema kupee mis on kindlasti palju mugavam seestWink See minu kui Kupee Omaniku soovitus.Wink