Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124 3.0 m103 klõbiseb
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
täna hommikul sai siis nagu ikka iga hommik välja mindud auto käima ja tuppa kohvi jooma nii kauaks kuni soojeneb.kohvi joodud ja hakkan siis välja minema et valan veel aknapesu vedelikku juurde ja siis start.teen kapoti lahti hakkan vedelikku valama ja järsku tekkis selline hull klõbin mootorisse.jätsin seisma et ootan kuni mootor uuesti maha jahtub, et mis külmast peast teeb.proovin siis külmana uuesti käivitada ja vaikus käib ilusti ilma igasugu klõbinata, aga seda vaid korraks nii umbes 10sek.siis nagu mitu asja paaris koos klõbiseb ja siis jälle kaob nagu 1 ära ja 1 asi aint klõbiseb.korra jäi veel vaikseks aga niikui soe nii jälle klõbises.seisis siis veel paar tundi ja proovin uuesti.tulemus et kogu aeg klõbiseb.ei kujuta ette mis seal olla võiks.kasutasin ka otsingut nii palju sain targemaks et äkki hüdrotõukurid võivad seda teha.või vüib seal midagi muud olla?mootor siis 3.0 138kw M103
See on tegelikult sama mis arsti juures kes paneb telefoni teel diagnoosi...Kuram teab mis seal klõbiseb aga esimese hooga pakuks ka tõukureid. Kuidas on lood õlivahetuse ja eelkõige õlitasemega?
pakux distantsilt,et viga õlis.. täpsemalt siis selle vähesusesSmile
õlipump käib seetõttu tyhja ja tekib klõbin...tõukur yldjuhul ei sure yleöö...
umbes 1500km tagasi sai õlivahetus tehtud ja tase normis.see muidugi kindel et täpset diagnoosi niimoodi muidugi ei saa panna aga kõik arvamused on teretulnud.
millise aja möödumisel mootori töötamisest taset mõõtsid
ja mis näitas?
hommikul enne käivitamist,ehk siis terve öö oli seisnud ja näitas tiba üle poole normi, pea kolmveerand normi.
see näit olex hea kui nii 5 min peale käimist..
vaata 5 peale käivitust....
ei usu et midagi hullu on...
paremal juhul variant,et vale õli sees..
kasutan poolsünt õli, kuigi teised õlivahetused olen pand alati Total 10w40 siis see kord sai tõesti mingi minu jaoks tundmatu õli sisse pandud.poolsünt ikka aga nime poolest minule tundmatu. Täna käis ka siis 1tuttav kuulatamas seda klõbinat.algul käivitasin oli paar sekundit peale käivitamist klõbin ja siis jä vait.aga mida soojemaks mootor läks seda rohkem klõbinat kuulda oli. Aga see tuttav arvas et tõukuri klõbin ja võib asja paremaks teha ka mootori pesu, aga kui see ei aita siis tõukurid vahetada.
nii mootoripesu tehtud, uus filter ja õli sees ja mootor käib sahinal ei ühtki klõbinat enam. seekord sai siis pandud ikka see õli ka mis tavaliselt.
mott, õnnitlen.
Palun pange peale komasid ja punkte ka tühik, lausa vastik on lugeda ju.