Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211 Rool raske võitu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
w211 2,7 cdi rool kuidagi kahtlaselt raskevõitu, et kas piisaks õli vahetusest või võib viga olla ka elektrooniline? On kogemusi kellegil?
Ja kas õlivahetusega saab ise hakkama või elektroonika nõuab esindust?

Tänud!
tundub et roolilatt vajab remonti või vahetamist
Kõigepealt kontrolli üle rooli võlli rist ja vajadusel määri ära,kui W211 seda ültse on . Minu vitol taheti ka küll latti,küll võimendit ja pumpa vahetada,kuid tegelikult piisas risti määrimisest. Õli vahetus vavalt midagi aitab. Pigem mõõda pumba tootlikus ära.
Kui seda juba muidugi tehtud pole, siis esimene asi ikka o`li olemasolu kontroll.
Mind on ka vahepeal painanud mõte, et kas mu w203 rool on raskem kui ta peaks, sest ükstapuha mis teise auto oma tundub kõvasti kergem. (teise w203'ga ei ole võrrelnud). Mind see otseselt ei häiri, sest sõiduomadused on head, aga lihtsalt...kui mõnel teisel w203'l on kergem, annab põhjust arvata, et miskit on valesti.
eDiCk Kirjutas:tundub et roolilatt vajab remonti või vahetamist
Hakkab pihtaDoubt
Eks tuleb vähe lähemalt uurida...
Õlitase oli kuskil keskel, ehk siis no full ega low. Igaljuhul algatuseks vahetab õli ära, kas tal õlifilter ka onIcon_redface?
kas auto on mingi pool milli sõitnud? kui ei ole, siis pakun elektroonilist viga. diagnostis käisid?
max07 Kirjutas:
eDiCk Kirjutas:tundub et roolilatt vajab remonti või vahetamist
Hakkab pihtaDoubt
Eks tuleb vähe lähemalt uurida...
Õlitase oli kuskil keskel, ehk siis no full ega low. Igaljuhul algatuseks vahetab õli ära, kas tal õlifilter ka onIcon_redface?
Filter vist sel mudelil puudub...

Kui vahetad õli välja, anna siis teada, kas aitas või mitte
marek Kirjutas:kas auto on mingi pool milli sõitnud? kui ei ole, siis pakun elektroonilist viga. diagnostis käisid?
pool milli pole, mingi 250 k. Otseselt rooliga pole käinud, kuid enne ostu sai lastud kõik mersus üle vaadata ja leiti v.sisemine rooliots on väikse lõtkuga, ei muud.
Musklis probleem ei tohiks olla ja ega mind ennast eriti häirigi, pigem sõpru Icon_biggrin kes arvavad, et peaks kergem olema.... ja nüüd ise ka Smile. Igaljuhul tahan, et auto oleks igati korras ja profülaktika mõttes vahetan õli ära ja katsub mõne teise w211 cdi rooli.

Ja mida see diagnostika peaks näitama?
Kas viga tekkis järsku?
max07 Kirjutas:Ja mida see diagnostika peaks näitama?
kas kiirusetundliku rooli klapid ikka avanevad korralikult. eelmisel autol kutsus esile sellise vea piduritulede kaitse, aga see ei olnud w211. mingi hetk käis läbi foorumist ka soovitus rool ühest äärest teise ja siis keskele keerata.
merslane Kirjutas:Kas viga tekkis järsku?
Ei tea, sain ostuga kaasaIcon_biggrin Muidugi ei tea kui raske või kerge ta olema peab... kuid võrreldes teiste autodega millega sõitnud ja sõidan siis tundub raskem olema, eriti linnas vaikselt sõites.
Sõprade kohta on selline tore anekdoot:

Tuleb mees arstile ja kurdab, et tal naisel tutt roheline. "Kas see häirib Teid?" uurib tohter. "Ei, aga sõbrad naeravad."