Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w123 peale kõksu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sai siis radikas puruks sõidetud, vahetasin radika ära, üritan tööle tõmmata ainult podiseb ja paugub, tagasilööke on ka kõvasti, susiseb kah, ja öeldi et summutist taob leeki välja. Milles probleem? Jagaja kannatada ei saanud. Mootor 2,3e
Mis peale radika veel kannatada sai? Mootor pihta sai? Õli välja jooksis? Ega kuivalt ei käinud? Kommutaator ei saanud pihta/märjaks? Madalpingejuhtmed-pistikud on ikka elus-terved?

Kui paugub ette ja taha, on probleem kas süüte või gaasijaotusega. Võimalikud on variandid...

Kontrolli nuka asendit ja süütehetke (tõsi, selleks on korralikku strobo vaja, kuna katkesti peaks olema kontaktivaba).
Piilu jagaja kaane alla. Minu pikalt seisnud autol läks jagaja kaan märjaks seest poolt peale käivitamist. Ju hakkas mootorisse kogunenud niiskus väljuma igast aukude kaudu.
jagajat sai altpoolt vaadatud küll ja oli kuiv, mahlad jäid sisse, vett küll tuli igaltpoolt aga ei täheldanud et oleks midagi tähtsat üle ujutanud, radikal läks paisukoht puruks kuna läks vastu mootorit, ventikas läks ka vähe kõveraks aga käib ringi küll, massijuhe mis läks sisselaske kolle külge oli lahti ja panin uuesti külge tagasi, tegelikult peaks selle üldse välja vahetama kuna võib kuskilt kõri seest olla puruks.
Icon_question
tuli meelde et genekas sai korraliku vee lahmaka peale
Siis on mingi lühis ilmselt ja ei jätku voolu, et korralikult käia.
eks uurin kõik juhtmed läbi[/align]
sain masina töökorda jälle, küünlajuhtmed tõstsin ümber, 1-4,2-3,3-2.4-1, ilmselt peale pauku jagaja tegi tiiru peale