Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Ära hüppa vette tundmatus kohas!!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei pidanud vanasõna meeles ja nii minuga siis täna juhtuski. Ühesõnaga jääpeal sõitmine ei ole nagu jalgpall, et paned lahmaki-lahmaki värava poole!!         http://nagi.ee/photos/tiim101/sets/158569/
Krdi mototalisupleja.Badgrin

Palju siis ka sügavust oli? Said ikka närvikõdi ka või olid jalad esimsel pildil juba põhjas?
Mnjaa ja vajus täitsa põhja kohe v?

Üks pildike ka minu seiklusest, kui tahtsin uut rada sisse sõitma hakata - see ka põhjus, miks ma enam kunagi esimesena jääle ei lähe.

[attachment=3707]
Juhtus 6,5 kilomeetri kaugusel Pärnu veekeskusest, 7-8 meetrit vett. Ega isegi kuiva nahage ei pääsend. Õnneks peale 3 mootori läbipesu hakkas väga hästi tööle. Nüütsesk juba terve masin lahti võetud. Teate isegi, mida soolane vesi teeb.
merslane Kirjutas:Ei pidanud vanasõna meeles ja nii minuga siis täna juhtuski. Ühesõnaga jääpeal sõitmine ei ole nagu jalgpall, et paned lahmaki-lahmaki värava poole!!         http://nagi.ee/photos/tiim101/sets/158569/


Kas sa oled atv-foorumist nim.kimalane?Muidu hull lugu aga põhiline ,et ise veepeale jäid ja kui atekas kodus oled ikka "kergelt"
pääsenud.
Mina seal foorumis jah.Tõesti kergelt pääsenud seepärast keerasin õhtu punnigi pudelilt tundus,et kulub ara.
Sellega läks kyll hästi. Millega välja sikutasid sealt?
Kas välja sikutamisel ära ei lõhkunud?
Kätte saime suht lihtsalt,kaaslane läks abi kutsuma mina hoidsin seeaeg nöörist,et põhja ei vajuks . Masina tühikaal 230 kg kummid õhku täis,ulpis kui õngekork. Viie mehega sikkutasime välja.
tõesti vedas sul, 7-8m sügavuselt naljalt kätte poleks saanud enam.ÕnnitlusedNod