Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Teenindus ja iseteenindus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii siin ka arutletud sellel klubi garaazi teemal, plaan on praegu panna püsti siis selline teenindus, kus lisaks tavapärastele teenustöödele on ka 2 tõstukikohaga iseteenindus, praegu on plaanitud iseteeninduse tunnihinnaks 125.- , siit ka küsimus kas ja kui palju oleks sellise teenuse huvilisi.
Niipalju kui mina tean, siis saksas on asjad odavamad ja neid kasutavad peamiselt opeli omanikud. Ruum on kola täis ja õlilaigud maas. Ehk seetõttu ongi hind suht olematu.
Kui 280 on juba teeninduse hind, siis ise läheksin sinna ja ootaks kuni mees 2x kiiremini töötab kui mina.
no kõik ei ole nagu sina, mõnel inimesel võb-olla meeldib nokitseda ja ei ole nii palju raha.
Merc500 Kirjutas:no kõik ei ole nagu sina, mõnel inimesel võb-olla meeldib nokitseda ja ei ole nii palju raha.
minul raha pole, tahaks odavalt ise autot pesta... Smile
Merc500 Kirjutas:no kõik ei ole nagu sina, mõnel inimesel võb-olla meeldib nokitseda ja ei ole nii palju raha.

Meeldib kül ise kokitseda aga sillas vahetaksin juppe kindlasti 3 korda kauem ja siis tuleks see mulle kallim. Pealegi pärast seda on veel vaja sild lasta stendis jooksu panna jne jne...

Kindlasti kes tunnevad oma masinat läbi ja lõhki selel poleks vist probleem 125 eeki tunni eest maksta.
Merc500 Kirjutas:no kõik ei ole nagu sina, mõnel inimesel võb-olla meeldib nokitseda ja ei ole nii palju raha.

Icon_smile ära kurjust - küsisid et kas oleks turgu. Vastasin et mina ei tule. Ka mulle meeldib nokitseda - aga sõna ongi nokitseda-teen kaua ja korralikult ja see maksab väga palju kui pean üüriruumides olema.
Peace
samas on asi suuresti kokkuleppetes ka ju, kui ei ole vaja näiteks tõstukit kasutada ja ruumi sees on miks mitte kokku leppida mingi summa. Ja pesu on ka plaanis. Ruumid on päris suured , nii et võimalusi on.
ja üldse ei kurjusta Smile
Merc500 Kirjutas:samas on asi suuresti kokkuleppetes ka ju, kui ei ole vaja näiteks tõstukit kasutada ja ruumi sees on miks mitte kokku leppida mingi summa. Ja pesu on ka plaanis. Ruumid on päris suured , nii et võimalusi on.

Kui väiksema summa eest saaks ntx ise soojas autot pesta/vahatada ja ka ise nahahooldust teha siis oleks kindel tulija iga paari kuu tagant. Pesema äkki isegi 2-3 korda kuus või enam Smile)