Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Hääled esisillast.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Eila märkasin, majadevahel vaikselt liigeldes, et masin teeb nati häält esisillast. Kohati nagu väike vile ja vist isegi pisike raks tuli ära. Mõtlesin kohe, et äkki roolivarda otsad või midagi teevad häält ja on läbi. Samas ei tohiks nagu olla kuna alles paar kuud tagasi sai esisilla remont tehtud ja peale seda on masin ligi 3 kuud ainult remontides olnud. Kõik varda otsad, puksid jne jne said vahetatud. Mõtlesin, et kui väljas on külm kas siis võib rooli keerates siuke kriuks-kräuks seal tulla. Vabandust kui tühja tähja pärast siin teemat teen aga ma lihtsalt ei suuda liikuda masinaga kui midagi ka nattuke kahtlane tundub, süda ei saa kohe rahu. Kes midagi tarka teab võiks rahustada aga nigunii jooksen lõuna ajal autoga silla stendi ja lasen üle kontrollida.
sharniir(id) kuiv(ad).
Elu parim remondikoha külastamine oli.... rääkis, et mingit katted või midagi seal teeb jah vahest nati aga, et see on täiiesti normaalne ja sillad on mu mersul 5+.

Pole siiani kunagi remondimehe käest kiita saanud. Mees saatis mu peale 25 minutit uurimist minema, et tal pole seal midagi teha.