Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Foorumist
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt on mind juba tõsiselt hakanud häirima foorumi õiguste süsteem mis on väga vigane!

Kui sa ei logi foorumisse sisse siis on sul ligipääs praktiliselt tervele foorumile.
Kui aga lgid sisse ja ei ole klubi liige siis ei näe enam poole teemasi! Näiteks klubi liikmete teemad, klubi liikmete autod jne jne.. milleks sellist asja varjata nende eest kes võtavad vaevaks registreerida ja olla aktiivsed foorumlased ja pakkuvad veel abigi teistele liikmetele.

Ma saaks aru klubi liikmete oma teemadest aga kui neid näeb nigunii iga suvline ja veel varjata autod?

Kas keegi seletaks mis on sellise süsteemi mõte?

Kas ainult mulle näeb see imelik välja?
Imelik jah, aga liitu klubiga, näed kõiki teemasid Eusa_dance
Kahjuks ei näe jah aga loodetavasti ei pea enam kaua ootama, sest liitumissoov on juba saadetudNod
Peab ütlema et nõustun Ardoga, mitte et ma kurdaks, aga tundub tõesti imelik et justkui näevad nt. liikmete autosi eelisjärjekorras need kes ei tunne huvi ise postitamise vastu. See on mõistetav et mingitesse teemadesse postitavad ainult täisliikmed, aga näha võiks ju teised kah (sisseloginud olekus).
Ma usun, et asja mõte on selles, et ainult klubi liikmed saaksid postitada. Foorumi tehniline pool ei võimalda vb muudmoodi eraldada.
Mitteregistreeritud kasutajad küll näevad aga samuti ei saa postitada.
hents99 Kirjutas:Imelik jah, aga liitu klubiga, näed kõiki teemasid Eusa_dance

Liitumis avaldus ca. 4-5 kuud tagasi saadetud. Mingi 3 kuud tagasi lubas indrek ka kohe kohe aga juttuks ongi see alati jäänud... juu siis ei soovita mind ametlikuks liikmeks Icon_cry samas on mul klubimütse ja muud pidipadi lademetes Tongue (kingitused teiste klubiliste poolt)
mul oli ka kunagi selle liitumisega nii et võttis aega. Eks see on selle pärast, et inimesed tegelevad selle klubiga vabatahtlikult ja põhitöö kõrvalt ning ülesanded on ilmselt korrektselt paika panemata.

Käisin 2 nädalat tagasi siin kus ela ühel R129 klubi koosolekul - MEHED te ei kujuta ette mis siin toimub. Nagu kuram suur kompanii. Oma ajakiri, tehaste külastused, osa liikmeid on ise auto projekteerimise juures olnud, mõni töötab siiamaani tehases jne jne. Väga pikk tee on meil ikka veel. Oioi kui pikk Smile