Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: Automaadi kang ei lähe D`st allapoole w210
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Mure selles et e290 w210 97 a ja automaat kast. kast muidu ok aga kang ei lähe D`st allapoole 3-2-1 käikude peale. ei mingi nipiga. mis võib seal seda jama tekitada? kuidas salongist lahti käib see kangiosa et piiluda.
Olen ise ka kohanud samasuguse veaga mersut. Olen uurinud lihtsalt huvist, et mis seal võiks viga olla. Ootaks mõnelt targemalt mersumehelt mingit vastust. Kui ise jälile saad siis kirjuta kindlasti siiaIcon_smile
m20b20 Kirjutas:Tere. Mure selles et e290 w210 97 a ja automaat kast. kast muidu ok aga kang ei lähe D`st allapoole 3-2-1 käikude peale. ei mingi nipiga. mis võib seal seda jama tekitada? kuidas salongist lahti käib see kangiosa et piiluda.
tegemist siis mehaanilise veaga - "kuliss " on kinni oksüdeerunud .Vanematel MB del on käigud Pst - Dni otseliikumisega ,ehk siis edasi-tagasi  liigutad kangi ning kui tavatingimustes pole eelmised omanikud kasutanud  3-2-1 varianti , st pole liigutanud kangi vasakult -paremale  mitu head aastat Nod siis kipubki kuliss kinni oksüdeeruma ja ei lase käigukangil liikuda  vasakult - paremale . Kui oled ise mehhaanik siis oskad ehk ise kulissile ligi pääseda ja teda meelitada erinevate määrdeainetega ... pisitasa hakkab liikuma   .
... soovitan  tegelikult aegajalt ka 3-ndat käiku kasutada ... see välistab kulissi kinnijäämise tulevikus .
Minul aitas korralik pauk rusikaga kangi pihta ja asi toimib probleemivabalt siiani.
Küttemees Kirjutas:Minul aitas korralik pauk rusikaga kangi pihta ja asi toimib probleemivabalt siiani.

See natuke karm variant Big Grin eks ma hakkan meelitama Big Grin aga tänud vastuste eest Big Grin