Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 jahutusv. temperatuuri anduri asukoht?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Otsisin siit foorumist aga ei leidnud vastust, seega küsin kas kellegil on skeemi või oskab seletada kus asub w124 300te jahutusvedeliku temperatuuri andur? (äkki radika või veepumba läheduses?)
Üks küsimus veel, et milles võib viga olla kui pagasiluugi mootor (see mis tõmbab ukse ise kinni kui õrnalt vasta lükkad) vahepeal ei tööta?
Terv.
Sai siis ise uuritud seda tagaluugi süsteemi ja avastasin, et üks juhe oli oksüdeerunud ja andis arvatavasti halba ühendust.
Aga seoses jahutusvedeliku temperatuurianduriga on selline küsimus, et sõites on kõik OK aga täna juhtus selline asi, et peale lühikest sõitu parkisin auto ära ja lihtsalt süüde oli sees ning temperatuuri anduri nõel/näidik hakkas tõmblema ja liikus 80 ja 120 kraadi vahel (ja mõnikord ka üle selle??Icon_confused) Vaatasin kohe kapoti alla ja kõik tundus ok olevat--vedelik normis, midagi ei lekkind ja ka ei olnud voolikud üleliia kuumad... Selline naljakas asi siis, ise pakun temp. andurit või siis näidiku viga? Oskab keegi aidataIcon_cry?