Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Esimeste tuuningtulede valguskvaliteet
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tunneks siis huvi kuidas on lood kogemustega tuuningtuledega.
Kas nende valgustamis omadused on võrreldavad originaalidega?
Otseselt huvitavad siis just need tuled.
http://www.autotrade.ee/dis/w210-2.jpg
alambe Kirjutas:Tunneks siis huvi kuidas on lood kogemustega tuuningtuledega.
Kas nende valgustamis omadused on võrreldavad originaalidega?
Otseselt huvitavad siis just need tuled.
http://www.autotrade.ee/dis/w210-2.jpg

Ise olen Ebay-s sanu assju uurinud... neil on olemas ka veel mingi kroom versioon samadest tuledest. Kui ära ostad siis anna ka siin teada kuidas asi välja paistis.
Tänud.
ma enne tahaks just kuskilt praktilisi kogemusi kelleltki saada.
Päris nii kallist põrsast kotis ei tahaks osta.
Uurisin neid nati ja hinda. 3500 on üle makstud, USA-st tellides tuleb paari hind alla 2000 + 500 eeki trantsport ja muud maksud. Seega vahelt tõmbavad raisad ligi 1000 eeki. Nii et soovitaks mujalt osta.
ntx siin mingi tüüp on teinud kustomit
http://forums.mbworld.org/forums/e-class...retro.html

kunagi leidsin veel minigi artikli kus olid täpselt need tuled pandud e-klassile mida sa soovid. (nüüd otsisin tunnikese ja ei leia enam)
mäletan et omanik oli suht rahul, ta keeras veel xenon plokid ka külge.

kuid tuleb tähele panna, et need tuning tuled on H7 lähitule pesaga, seega sobivad sinna ainult hiina xenon pirnid, mis väidetavalt pole eriti head (fookusest väljas) + nende tulede klaasid pole pooltki nii tugevad kui tehase originaalid.

mis vanadel tuledel viga? ise taastaks neid kui võimalik. lasin enda punnsilmal just tuleklaasid poleerida ja asi läks tunduvalt paremaks ning kui veel paremat tulemust tahan siis on võimalik ka uued reflektorid muretseda.

praktiline kogemus pole just mb tuledega, kuid kunagi ühed inpro laternad olid küll eriti kehvad või siis minule sattunud eksemplar, lasid niiskust läbi ja lähitule luubid logisesid + pirnide vahetamine lõppes alati sellega, et kui tuld ei viitsinud eest ära võtta olid mõlemad käes suht verised. Smile ja peale seda kogemust eelistan alati originaali.
sõber pani pemmile b-varuosa(tjuuning?) tuled, ulme pask, midagi ei näita ja rämedalt pimestavad vastutulijaid. kuna regulaator ja pesur olemas, siis ÜV ei köhind midagi... ulme.
taitsa piiks neid tule ! nad ei paistavad uldse nagu originaalid ! vahetasin endale, aga paari nadala parast panin oma originaalid , aga tuunitud mul garaazis paistavad praegu nagu lamp ! arge ostke neid !
Selge siis ,et neid osta ei tasu. Mina oleks paigaldanud nad eelkõige välimuse pärast, pildilt paistavad suht kenad.