Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w203 jahutusvedelik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oskab keegi öeleda/soovitada mõnda jahutusvedelikku w203 mudelile talvisel ajal? Need mis tavapoodides on "Polar"-nendega on mul jamasi olnud eelnevate autodega ning seda ei tahaks nagu kasutada ning kas nende värvustel on mingi vahe ka? Mida soovitatakse MB mudelitel kasutada?
mine osta automaailmas tavalist sinist tosoli
Pole küll aru saanud, et Polar mingit jama oleks põhjustanud (aga mul ka w124 traktor aastast `88 ehk seedib ilmselt igasugu kraami). Värvi vahe on kestvuses-roheline vähem, vist 2 aastat-punane vist 5 aastat.
Ei ole mina ka kunagi täheldanud jahutusvedelikel mingit vahet peale külmumistemperatuuri, ega see mingi raketiteadus pole :-)
Polar on tekitanud jama mulle alati millegi pärast,või lihtsalt mulle just sattunud ebakvaliteetne partii..pmst olen soetanud -20 ja -30 kuid on juhuseid olnud kus -10 pmst tahke olek käes.Icon_confused
tarbijakaitse sulle aitab
laisad Kirjutas:Polar on tekitanud jama mulle alati millegi pärast,või lihtsalt mulle just sattunud ebakvaliteetne partii..pmst olen soetanud -20 ja -30 kuid on juhuseid olnud kus -10 pmst tahke olek käes.Icon_confused
sinise rämpsuga võib seda küll ette tulla, eriti kui enne talve vahetada vahetada ei viitsi. vanasti kasutasin rohelist, aga viimasel ajal punast. kui ostate siis soovitan valmis lahust mitte ise kraaniveega segada.

kuskilt nagu meenub, et tegelikult tuleks kasutada mb koodiga spets kraami.

edit:
***
following product is strongly
recommended for use in your vehicle:
MB 325.0 anticorrosion/antifreeze agent.
***