Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: jama c124 istme lukustitega
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
et siis mingi jama nende istme lukustitega, nimelt lukustid ei tööta, ja suht häirivaks muutub juba et järsemal pidurdamisel tagaistmel reisija koos seljatoega vastu rooli surub, ehk oskate nõu anda, et kust otsast  remondiga alustada...?
Vaakumiga lukustus istmetel. Võimalik et vaakum toru aint lahti. Kas siis istme alt ... või mujalt.

Alternatiiviks oleks ka tagaistmel reisja eemaldamine...
Turvavöö on kõigile kohustuslik, ka tagaistmel reisjatel.
emm... et äkki oskate öelda et kas ja mismoodi ta vaakumi saab , et kus asub see vaakumpump jne... voolikud olid istmel korras,
Tuleb natuke pikem jutt.
Vaakum tuleb mootori sisselaske kollektorist. Juhipoolse tagumise istme all on väike klapp, mis toimib elektriga. Kui mootor töötab ja uks avada, siis tuleb sellele klapile vool ja klapp avaneb, vaakum kaob ning seega vabastab seljatoed.
Sinul ilmselt probleem selles istme aluses vaakumseadmes. Selle saab lihtsalt kätte, kui iste välja võtta. Trossid lahti ja suruda seadet tahapoole tugevalt. Seal seadmes on kaks kummist membraani mille küljes plastmassist pulgad, need mille otsad välja ulatuvad ja kuhu kinnitub tross. Minul oli probleem selles, et pulgad olid membraani küljest lahti, need sai hõlpsasti tagasi panna ja kinni liimida. Ja toimib jälle!