Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Rooliotste taastamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus selline kas keegi teab kus TALLINNAS taastatakse ROOLIOTSI?

Info eest ettetänades.
Mis rooliotsad siis nii kallid on ja mis hinnaga, et uusi ei kannata osta?
rooliotste kohta ei tea kas tasub ära. tartus lasin aga kunagi bmw õõtsasid taastada. 250 eeq tükk, ja vähemalt näpuvahel tundusid küll paremad kui poes proovitud originaalosa. aga need alumiiniumist olid.
Rooliotste kohta ei oska midagi öelda, aga tean, et Vikerlase tänaval pestakse kondoome küll.
Indrek Kirjutas:Rooliotste kohta ei oska midagi öelda, aga tean, et Vikerlase tänaval pestakse kondoome küll.
kodus ple sooja vett vä? 1 vajutus vedelseepi ja 3sek lasta joosta sooja vett ja siis pealt kinni hoida nagu õhupalli ja siis loksutada ettevaatlikult, võib lõhkeda. majanduskriis ju, tuleb kokku hoida. Badgrin
Küsin neilt kes teavad, muud kommentaarid on siin asjatud ja paluks nendega mitte vaeva näha.
Küsin selle pärast kuna, huvitab kes tegeleb sellega Tallinnas, tean, et Tartus tehakse, - ostaks kaubandusest aga ei toodeta enam.
Mina küsisin ilusti, kuid ei tulnud selle peale, et ei toodetagi..... mis autoga tegu muidu, kui küsida tohib?
Karl Kirjutas:Mina küsisin ilusti, kuid ei tulnud selle peale, et ei toodetagi..... mis autoga tegu muidu, kui küsida tohib?

Nu kui ei toodeta siis loomulikult teine teema juba, aga selleks peab ikka haruldane masin olema selleks. Räägi välja mis auto on?
Nustu826 Kirjutas:
Karl Kirjutas:Mina küsisin ilusti, kuid ei tulnud selle peale, et ei toodetagi..... mis autoga tegu muidu, kui küsida tohib?

Nu kui ei toodeta siis loomulikult teine teema juba, aga selleks peab ikka haruldane masin olema selleks. Räägi välja mis auto on?
Miks te arvate ,et tegu autoga?
Hm tegu MB foorumiga ja postitus tehnilise all - mina eeldan et tegemist on MBga. Vastasel juhul võiks vabateema alla ju toppida - või on MB ka traktoreid teinud, mootorrattaid vms huvitavat?

Aga küsimusele ei oska küll vastata kes või mis teha võiks.
Natuke OT, aga MB on traktoreid tootnud küll:

http://images.google.ee/imgres?imgurl=ht...D%26sa%3DN

http://commons.wikimedia.org/wiki/Catego...or_Type_OE

http://www.tractordata.com/farm-tractors...orted.html

Meenus see mulle kuna mul oli lapsena MB traktori mudel, täpselt selline nagu esimesel lingil oleval pildidl, see tegelikult peax mul veel kuskil sahtlis alles olema.
Traktori kohta niipalju, et minu mälu järgi oli 1979. aastal Lipetski traktoritehases valmis tootmisse minema LTZ traktor, mis oli konstriktorite endi kinnitusel esimesel pildil oleva traktori piraatkoopia. Seetõttu see tootmisse ei jõudnudki.