Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kas keegi rootsis käib?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas keegi aegajalt rootsi vahet sõelub? Leidsin omale vajamineva varuosa ( turvavöö ) Örebro lammutusest. Praegune lahendus on siis loogiline - raha rootslaste kontole ja lasta saata DPD, DHL´i või millega iganes. Hea ikkagi oleks ( ja mulle kindlam ja odavam ) kui keegi seal kandis liiguks, viskaks pilgu peale, võtakse selle rihma kaasa, maksaks sulas ( annan kaasa vajadusel ) ja tooks eestisse kaasa. Minu poolt kast õlut ja igavene tänu.
Boamadu Kirjutas:Kas keegi aegajalt rootsi vahet sõelub? Leidsin omale vajamineva varuosa ( turvavöö ) Örebro lammutusest. Praegune lahendus on siis loogiline - raha rootslaste kontole ja lasta saata DPD, DHL´i või millega iganes. Hea ikkagi oleks ( ja mulle kindlam ja odavam ) kui keegi seal kandis liiguks, viskaks pilgu peale, võtakse selle rihma kaasa, maksaks sulas ( annan kaasa vajadusel ) ja tooks eestisse kaasa. Minu poolt kast õlut ja igavene tänu.

Kas selle Tartus müüdava CE pealt ei saa?
Mul kaks airbagi ( kindalaegast pole ) ja mõlemad vööd padrunitega. Targad ütlesid, et kui panna tavaline vöö siis hakkab andma airbagi häiret.
Kas Örebro jääb ka kuhugi tee peale mööda e20'ndat sõites? Kuidagi nagu tuttav koha nimi.
Aga muidu ise käin aegajalt Norra, läbi Rootsi ja siis Norrast läbi Rootsi Eestisse.
Aaga kahjuks ei tea kuna nüüd Norrast tagasi...
Örebro jääb Stockist 200 kilti läände, nagu hakkaks Göteborgi sõitma Vätterni järvest ülevaltpoolt. E4 läheb Vätternist paremalt alla Malmö poole.