Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Pagaasnik lukus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Mul probleem selles, et 203 kerga C-klassil on pagaasnik lukus ja lahti ei tule..
Algselt oli häda, et ei jäänud luuk kinni, õlitasin ja jamasin ja andsin sooja ja nüüd oh häda jäi pagasnik kinni ja lahti ei tule. Lisaks ei pääse ju salongist pagasiruumi, kuna istmete lukustus käib pagasiruumi poolt.
Oskab keegi nõu anda, kuidas salongi poolt istmeid alla saaks lasta.
Helistage 5087905
www.autokey.ee
Kui nupp liigub aga lahti ei tule võib viga olla elektroonikas, tuttava W210 oli sama jama ja tema tõmbas pidevalt taga istme all oleva luugi relee pesast välja ja pani tagasi ning mõnda aega toimis, elektriku abiga sai anomaaliast lahti.
roman Kirjutas:Kui nupp liigub aga lahti ei tule võib viga olla elektroonikas, tuttava W210 oli sama jama ja tema tõmbas pidevalt taga istme all oleva luugi relee pesast välja ja pani tagasi ning mõnda aega toimis, elektriku abiga sai anomaaliast lahti.


Kusjuures huvitav on see, et lukk klõpsu teeb, kui nuppu vajutada, aga lahti ei tuleSad
Jube hea oleks, kui pääseks tahaistmest läbi, siis saaks sellele lukule ligi ja prooviks teda torkida, aga jah hetkel pole veel läbi saanud.

Tundum, et lukud on mulle täieliku sõja kuulutanud, sest eile hakkas süütelukk ja nu...ma. süütelukk ei tunne võtit iga kord ära.
Eile kui see jamama hakkas, siis pärast kolmandat torkamist tundis ära. Õhtul u. 47 korral ja täna hommikul pärast 24 korda.
Mul nagu needus selle masinaga.
herki Kirjutas:Tundum, et lukud on mulle täieliku sõja kuulutanud, sest eile hakkas süütelukk ja nu...ma. süütelukk ei tunne võtit iga kord ära.
Eile kui see jamama hakkas, siis pärast kolmandat torkamist tundis ära. Õhtul u. 47 korral ja täna hommikul pärast 24 korda.
Mul nagu needus selle masinaga.

Väga visa oled.