Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Bensiiniplekid!?!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kõik,
Säärane mure et mul bensuluugi vahelt niriseb bensiini välja, jätab kere peale sellise pruuni nire. Ta läheb lausa ka pamri peale välja, plus täna hommikul avastasin et ka velje peal olid plekid (seda esimest korda). See juga jookseb poolviltu allapoole, niiet jääb mulje nagu tuleb välja ainult sõidu ajal. Kork on kenasti kinni ja pärast tankimist pühin selle ümbruse puhtaks. Pigieemaldaja võtab kenasti maha aga võiks püsiv lahendus olla.

Kas kellelgi on sama asja olnud, teab miks ta nii teeb või teab lahendust?
Küsimus, kui täis sa paagi lased (kuigi iseenesest ei ole see põhjus), aga... Bensiinipaakidel on ju üleval õhutus ja muu nodi - näiteks täitetoru ülaosas on aktiivsöefiltri sisendtoru kust eraldatakse besiiniaurud (suunatakse mootorisse et ikka atmosfääri kaitsta). Kui nüüd ÜLIKURGUNI täis lasta siis hakkab mootor läbi söefiltri bensiini imema ja see tähendab filtri vahetust ju muud jama.
Aga kui luugi juurest tuleb miskit välja - siis on midagi kakti, sest süsteem peab seal täiesati hermeetiline olema.
Lasen niikaua kuni klõps käib, rohkem mitte.
a räägime kütusepaakidest kah. mul sama probleem, et täispaagi korral on tankimisavast peale sõitu nire väljas. tegemist diiseluniversaaliga. ja paagikork peab, kuna peale sõitu on paagis vaakum sees kui kork ära keerata. tean et vaakum ei mõju hästi, aga pole olnud lihtsalt aega et asjasse süveneda.
aga kui vaakum sees siis järelikult ju süsteem hermeetiline või mis. ja kork kah originaal
Nustu826 Kirjutas:a räägime kütusepaakidest kah. mul sama probleem, et täispaagi korral on tankimisavast peale sõitu nire väljas. tegemist diiseluniversaaliga. ja paagikork peab, kuna peale sõitu on paagis vaakum sees kui kork ära keerata. tean et vaakum ei mõju hästi, aga pole olnud lihtsalt aega et asjasse süveneda.
aga kui vaakum sees siis järelikult ju süsteem hermeetiline või mis. ja kork kah originaal

Vaakum ei ole tõesti hea Eusa_snooty Kui ikka piisavalt kinni ennast tõmbab lõetad uue paagi ostmisega, lisaks veel muud jubinad mis kõik katki võivad minna (pump, torud jne).