Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: W123 suunad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Autoks w123 200d. Suunad põlevad mitte ei vilgu kui sisse lülitada ja kui ohukad peale panna, siis põleb ainult parem poolne külg? Kaitsmed, pirnid korras.
kristo1990 Kirjutas:Autoks w123 200d. Suunad põlevad mitte ei vilgu kui sisse lülitada ja kui ohukad peale panna, siis põleb ainult parem poolne külg? Kaitsmed, pirnid korras.

Ohutulede lüliti äkki tuksis? Kuidagi mäletamist mööda seotud suunadega ja sellist muret ennegi kuulnud.
Aga kas ohutuled ei ole eraldi omaette?
Targemad, uuuuuuuuu! Ma nagu mäletan, et suunad käivad läbi ohutulede lüliti või miskit, kas see on nii?
Käivad küll läbi ja kui see lüliti uuemat tüüpi ning käigukangi kõrval, siis on ta tihti prahti täis. Aga täiesti võimalik lahti võtta ja ära puhastada.
Tõsi, suunad käivad läbi ohutulede lüliti, alustada võiks sealt. Mul endal sama mure, vahepeal suunad üldse ei tööta, siiani on aidanud nimetatud lüliti mudimine Smile
Samas, kui sul ühe poole suunad üldse ei tööta, jääbki armatuuris tuli lihtsalt põlema, kui üks pirn on õhtal, vilgub 2x kiiremini. Kontrolli ka juhtmestik üle, kui lülitis ja pirnides asi pole.
Nüüd just tulin garaasist ja kui seda suundade releed koputada siis hakkavad vilkuma, aga nüüd ei ole ohukaid üldse, mitte mingil moel.
Nii suunad vilguvad ja taga tuled põlevad omal ajal õigel ajalIcon_smile. Tegin seda, et pingutasin pirni pesas olevad klemme natuke ja vedasin kaassõitja tagatule poolele massi juhtme pirnide plaadilt keresse. Võib vist teema kinni panna.