Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mb E290 97a. piiraja lainetab
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Häirib siis mind see et ülevaatusel öeldi et 2,9 95 kw 97 a mootori piiraja lainetab natukene palju. Samas häirib mind see et lagiseb pisut kõvasti ning salongi on müra kuulda. Kere on siis w210.
Kui salongi on müra kuulda, siis tuleb tõenäoliselt vahetada detail numbriga 62
kpokyc Kirjutas:Kui salongi on müra kuulda, siis tuleb tõenäoliselt vahetada detail numbriga 62

Big Grin Kuna mersukohapealt võhik(veel) siis ehk oskad öelda mis selle nimetus on ja kas väga porno vahetada?
piiraja lainetamine endiselt aktiivne Sad ning tekkis selline asi et mootor läheb avariireziimi vahel(olen märganud et püsikat kasutades juhtub sagedamini). 3000 rpm umbes maks ja kõik.
Täna andis veel alla see et temp ei saa reguleerida(kondiga variant). juhipoolt kaks asendit külm-kuum ning kõrvalistuja poolt külm.
Oskab keegi ehk nende muredega soovitada mida vaadata näppida?
Äkki teab keegi miks automaat kastil kang D`st allapoole ei lähe(4,3,2,1) ? kuni D ni liigub vabalt ja ilusti kuid edasi ei liigu. Kast ise toimetab siiamaani ilusasti.
Ega midagi rohkem oskagi sind aidata, kui vaata siit samast Remondikohad alt sobiv teenindus ja lepi aeg kokku. Kõik mainitud töökojad selles teemas peaksid olema tasemel.

Ilusat vana aasta lõppu!
No ütleme et seni kuni võtmed peos püsivad ja tunkesid oman üritan kõik võimaliku ise ära teha Big Grin Kuna olen ühe teisemargipealt tulnud siis mersudes eriti hästi ei orjenteeru. Ehk need mis ma siin hõiganud olen on mingid tüüpvead või kellegil olnud siis oskab suuna kätte näidata Big Grin

Head Vana lõppu Big Grin