Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: aknapesuvedelik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostsin auto c 180 ne Saksamaalt, aknapesuvedelikku paak pilgeni täis, kuidas on võimalik kindlaks teha, on ta talvine, suvine, mitu kraadi kannatab.
mina olen nagu tähele pannud, et sinine on talvine ja punakas roosa on suvine. et öösel rahulikult magada saaksid lase pool aknapesuvedelikku paaki lihtsalt tühjaks ja kalla talvist juurde. siis tekib nagu selline segu, mis -10 kraadi kindlasti kannatab. praegused ilmad võtavad naguinii küllaltki palju aknapesuvedelikku seega saad peagi uuesti tankida.
kalla piiritust sisse, läheb kohe kangemaksUnibrow
hannes_s Kirjutas:mina olen nagu tähele pannud, et sinine on talvine ja punakas roosa on suvine. et öösel rahulikult magada saaksid lase pool aknapesuvedelikku paaki lihtsalt tühjaks ja kalla talvist juurde. siis tekib nagu selline segu, mis -10 kraadi kindlasti kannatab. praegused ilmad võtavad naguinii küllaltki palju aknapesuvedelikku seega saad peagi uuesti tankida.

ma valasin ka ükskord suvisele talvist peale ja paaki tekkisid mingid väiksed tükidIcon_smile
huvitav, kui audile on tehasest määratud punane jahutusvedelik,siis peab koguaeg suvisega sõitma?

Ma arvan, et kui kuskilt teenindusest läbi minna ja küsida mõnetöömehelt otse, et kas ta saaks vedeliku ära kontrollida, ei tohiks otseselt väga suur töö olla. seda enam et toiming jääb 5min piirde.
aknapesuvedelikust sai jahutusvedelik järsku? Big Grin

aga nagu juba mainiti, lase pool välja ja pane talvist peale.


marko600 Kirjutas:ma valasin ka ükskord suvisele talvist peale ja paaki tekkisid mingid väiksed tükidIcon_smile
kui soojendusega paak, siis katlakivi tükid.