Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 1997a Tulepirni vahetamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, mul põles parem ehk kõrvalistujapoolne esilaterna pirn läbi, kuidas seda vahetada saan kas pean tule kyljest ära võtma ? ja pean vahetama ka vasakpoolse udutule pirni kuidas selle kätte saan.
tänud.
Tuld vist eest ära ei pea võtma ja udutule saab minuteada vahetada auto alt ehk auto üles tõstes läheneda alt.
Esitule puhul tuleb see tagumine hall plast ära võtta. See käib siis kahe traadist klambriga. Jube jamamine on see pirni vahetus. Mõtekas õhufiltri kasti ka liigutada natuke, endal kergem.
sain selle halliplastiku ära kas selle pirni koha pean kuidagi välja keerama või tõmbama või Big Grin
Keegi D2r xenonit ei myy hea hinnaga ?
Hmm, pirni hoidis ju selline traadist "klamber". Uuri natuke lambiga lähemalt ja näed ise. Seal tuleb mõlemad traadi pooled aasast välja võtta, ja siis saad pesa välja tõmmata ja pirni ära vahetada.
panin uue uduka pirni midagi hakkas seal tossama aurama ja nyyd kustus ära jälle Sad((( peab vist jälle kanalile ajama ja vahetama, pole ta ammu põlenud äkki mingi jama seal
Lauril Kirjutas:Hmm, pirni hoidis ju selline traadist "klamber". Uuri natuke lambiga lähemalt ja näed ise. Seal tuleb mõlemad traadi pooled aasast välja võtta, ja siis saad pesa välja tõmmata ja pirni ära vahetada.

xenon pirni seal küll selline traadi süsteem ei hoia, tundub et enne facelifti w210'nel millel on tehase xenon tuleb tuli eest kruvida, et d2r pirni vahetada, sest pirni voolupistik on mutritega kinni keeratud. eriti kangutada ka ei julenud. äkki keegi annab nõu, kas tuleb 100% tuli eest võtta, et lähitule xenonit vahetada.
samas olen oma silmaga näinud kuidas facelifti w210'nel pirni vahetus käis, tagant kaan maha, vana pirn välja ja uus sisse.
täna ise pool tundi uurisin ja pusisin aga ei saanud hakkama.
Mul oli 98 a W210, vahetasin mõlemad xenon pirnid nii, et tuld eest ära ei pidanud võtma. Juhipoolt tõstsin tulepesupaagi lihtsalt kõrvale, kõrvalistujapoolt sai niisama nikerdatud. Kusjuured õues, pimedas, telefonilamp näitas valgust. Omale ostsin philipsi D2r pirnid vist mingi 450 krooni tükist. Kui vahetada, tuleks mõlemad korraga vahetada, muidu jäävad erinevalt valgustama. Ja kui uute pirnide tuled põlema paned lase mõni minut järjest põleda.