Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W123 universaali tagaamordid tavaliste vastu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Amortidega pole probleemi aga vedrud tuleks kõvemad panna.

Millised vedrud panema peaks, et tagumik maha ei vajuks kui last peal? Kui kõrgemaks jääb pole hullu. +5cm tühjalt kõrgem kui originaalis probleeme ei valmistaks.
Mis neil nivoodel siis katki on, et peab autot nudima? Amordid on ju igikestvad. Kuluvad rõhuakud ja liigendid amordi otsast, mõlemad on vahetatavad.

Üldiselt on pandud langi vedrusid.
Amordid juba vahetatud. Eelmise omaniku poolt... Aga mõõtudelt mõne muu levinuma margi omad ei sobiks? Pole siis "palju läbi proovitud" variant? Iga teine kolmene universaal mida ma näen lohiseb sabapidi maas. Thumbsdown

Langi vedrusi annab vast leida...
Kindlasti sobivad Mosse esiamordid. Tõsi, kipuvad vähe lühikeseks jäämaSad

Langi vedru on tugevdatud. Lesfjörsi kataloogis oli neli aastat tagasi täitsa olemas.
ma neljale tegin ise vanadele vedrudele ühte otsa kausid vahele ja sai aastakse hakkama küll. Tõstis 5 - 7cm Nüüd viskasin kausid jälle vahelt minema sest ikkagi liiga pede nägi välja kui pepu püsti oli. mul lihtsalt uut nivooregulaatorit vaja ilmselt...

aga kausid peaksid mul alles olema küll, vbl sobivad kolmele ka.
kui nüüd õieti mäletan siis läksid kas ford taurus või taunus amordid sinna taha täpselt nii pikkuselt kui isegi kinnituselt.Kärasid väga hasti seal.Oma 123 kolmel sai need kunagi vahetatud.Aga vedrude asja ei mäleta enam midagi sai sinna pandud aga ei tule meelde.