Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: ühel veljel rehv valetpidi peal
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täna kumme vahetades avastasin, et ühel veljel rehv valetpidi peal, naelkummid ja ühe talve sõitnud, kas tasub ja on enam mõtet see lasta õieti alla panna. Kas selline paigutus mõjutab ka sõiduomadusi ja mis moodi kui selline kumm ees või taga, muidu nool liigub ette, ühel taha.
jaanal Kirjutas:Täna kumme vahetades avastasin, et ühel veljel rehv valetpidi peal, naelkummid ja ühe talve sõitnud, kas tasub ja on enam mõtet see lasta õieti alla panna. Kas selline paigutus mõjutab ka sõiduomadusi ja mis moodi kui selline kumm ees või taga, muidu nool liigub ette, ühel taha.

Mine sinna rehvitöökotta tagasi ja lase ringi vahetada.
Samas ära unusta küsida kompensatsiooni ning palun avalda ka siin millises rehvipunktis sellised tolad töötavad.
Kokkuvõtteks- see,et rehvil on sõidusuund peal(osadel talverehvidel märgitud vaid välimine pool ilma pöörlemis-suunata) tähendab lühidalt seda, et rehv juhib lume, lörtsi, vee jne. rehvi alt minema. Kui rehv pöörleb vastu noolt- veab lume,.... rehvi alla ja on suht ohtlik.
no kui sa aasta hiljem avastasid selle ja oled aasta juba sõitnud niimoodi, siis ei ole küll erilist mõtet sinna rehvivahetuskohta tagasi minna õigust nõudma teed lihtsalt ennast lolliks. lase rehv ringi keerata ja asi korras. ja kas ülejäänud ikka jooksevad õigetpidi? mitte et sind lolliks peaks, aga on tulnud samasugune juhtum kus inimene oli rattad kodus alla keeranud ja siis tuli, et ühel veljel jookseb rehv tagurpidi. tuli välja et ta lihtsalt oli vasaku ja parema poole rattad omavahel ringi vahetanud ja sellega suunad sassi ajanud.
käisin seal töökojas, lubasid mul ükskõik mis ajal homme sealt läbi käia ja keeravad rehvi õiget pidi peale. Vaatasin ja keerasin neid eile igat pidi ja üks on teistpidi, pane neid kuidas tahes alla. Eks näis kas raha ka võetakse, olen seal selle autoga kogu aeg käinud ja olen nendega siiani rahul, arvan, et inimlik eksitus ja seda nägu ei näinud ka seal, kes seda tööd tegi, ehk sai juba kinga.
Las olla tagurpidi,siis ju tagurdamisel vähemalt üks rehv toimetab õieti.
Lõoke Kirjutas:Las olla tagurpidi,siis ju tagurdamisel vähemalt üks rehv toimetab õieti.

Eusa_clapEusa_clapEusa_clap