Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C220 ei käivitu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure selline,et C220 95 a. ie käivitu.Suri teel 3 korda välja ja käivitus nüüd maja ees seisnud ja enam midagi.Aku korras,starter korras,bensu pump korras.Muud ei osanud enam otsida.Kas keegi oskab midagi öelda või aidata.
Auto on C220,2.2,110kw,automaat,bensiin.
Küsimus lihtne, vastuseid palju...säde, kompuuter, signa-immo..
Kuidas oled kindel et bensupump korras? see, et ta uriseb, ei tähenda, et ta ka survet piisavalt annab, või et kusagilt midagi umbes pole vms. Samas jah tasuks kontrollida sädet kindlasti, ja kui tõesti säde on OK ja kütuserõhk ka OK, siis edasi liikuda aju...immo jms.
Säde oli ok.eks vaatb siis edasi neid ülejäänud asju
a keegi teab kuidas aru saada et immo peal,puldist peaks ju maha tulema.
üldiselt peaks siis immo tuluke põlema jääma kui maha ei tule. aga enamaltjaolt on immod seotud süütesüsteemi või bensupumba väljalülitamisega. aga kui sul säde oli, siis kontrolli kas küte ikka peale jõuab. veel parem. proovi kas stardiabi pealt läheb käima. mõtlen siis tanklates müüdavat piiritusepõhist aerosooli mida sisselaskesse lasta käivitamise ajal.
viga leitud kütte pump undab niisama ei löö kütet.
Tere,jälle uus jama.Bensu pump uus a ikka ei käivitu.Äkki tehase immo peal.Käiab küll a käima ei lähe.
Kui on tehase immo peal kuidas maha võtta? Jube häda.
Äkki keegi teab mis teha.
kas bensiin ikka jõuab pihustiteni? võibolla sul kütusefilter umbes lihtsalt. mõtlen siis et kui sul pump häält teeb ja ilmselt lööb kah, ja säde ka on, siis ei saa muud olla kui et miski ilmselt peab umbes olema vahelt
Üldjuhul pump tuleb ikka filtriga vahetada, endal oli ka sama jama , komplektis tuleb vahetada...
Vahetasin pumba ja ka filtri.Kas paagis on ka mingi sõel või filter äkki sealt umbes.Oskab keegi öelda.Tänud ette juba.Eusa_pray
kui mure on tehase immoga siis on vaja seda maha võta
helista 5087905
www.autokey.ee
Viga käes.Eusa_whistlePaagis oleva sensori viga.Ei löö kütet ühelt poolt teise üle.
Kuidas avastasid? Mul sama viga, kytus teise paaki ei jõua, panin uue pumba, et vana ei pidavat survet paaki tekitama, siis ei lükka bentsu teise paaki...aga mis sensor seal veel on?
Seal 2sensorit.Üks pumbaga juhipool teine ilma kõrval istuja pool.Silberis öeldi hinnaks 2 kokku 2700.-.sest eraldi ei pidavat neid saama vahetada.