Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Probleem auto häälega
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nonii, autoks on w208 clk 230 k ja jama siis selles, et kui auto ostsin oli tal küljes mingi ulme sportsumps, no tõesti see tegi üüratut häält ja jne.. tõenäoliselt oli tast kasu ka, mäletan et käis vbl isegi gramm paremini edasi, aga vbl see oli aind tunne, kuna hääl oli meeletu..
no nii siis mõtlesin, et selline asi ei saa kaua kesta, no mul ei istund see rally hääl, siis läksin ühte sumpa teenindusse oli mingi laki tn äkki bosal on selline üldse !?  no seal öeldi et vaja vahetada see kogu viimane osa.. no lõigati see jube jurakas küljest ja pandi sinna mingi selline kahe toruga või kuidas seda tõlgendada sumps.. muidu on clk del ju selline ilus sumps laia lapiku otsag, noh minul seda pole..
no muret teebgi see asi, et kui külmast peast külma mootoriga panen käima auto siis jubedalt pläriseb sumps auto all, krdi häbi on panna käima jaa kui olen juba sõitnud siis tõmbab selle hääle oluliselt vaiksemaks, aga ikkagi madalatel pööretel on selline vastik parsa hääl, no käisin kuskil augus küsimas vana vaatas üle, ütles et sul on mingi universaal katalüsaator ja see teebgi sellist häält -- no kas ongi nii, et seda asja ei anna kuidagi parandada!?
Ma ei kujuta ette, pole uurind kas neid sumpse liigub kuskil kasutatuna ka või ei tea, ausalt ma ei tea halligi sellest teemast, aga mu meelest ük korralik mb ei tohiks mingeid imelike hääli teha, äkki on kellegil on sellist muret ja oskate soovitada või midagi!?
võimalik, , et sul katalüsaator õhtal või üldse tühi seest. Siis kipub plärisema.
külmast peast teebki seda parsa häält,mul sama auto ja sama probleem aga midagi viga ei tohiks olla, a nigu soojaks läheb on kõik timmis.