Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: armatuuri valguse vahetamine w202l
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
vaatasin natukene katete alla ja leidsin ,et käigukangi ümbruses olevad lülititelt on võimalik väga lihtsalt valgus dioodid ära vahetada.
seal on 6 3mm kollast ledi mis valgustavad siis 4ja aknalülitit ,peeglite josticut ja pagasi avamis nuppu. Raske on vahetada dioode mis on peegli josticuga seotud: parema ja vasaku peegli nuppu all on pinnapealne diood nagu telefonides ja jostiku all üks 3mm diood (et seda vahetada tuleb eemaldada jostic). Automatkasti kangi ja siinna küüluvat valgustust ei soovita küll lahti kiskuda ilma pildita. Seal on 10 3mm dioodi need on lihtsad vahetused. Tagumistel akendel on natukene raskem 2 3mm dioodi lüliti kohta ja dioodi asuvad kontakt lüliti keskel mitte kogu lüliti keskel.
Üleval olevate lülitidega saab hakkama ainult asr-i lüliti valgusega üks 3mm diood. edasi istmesoojendustes, kesklukkunuppus ja peadugede omas on integreeritud led kontakt lüliti sees tuleb vahetada koos lülitiga. Ahju nuppude taga on 2 12v 1,2w hõõglampi ruumi seal on peaks saama kah vahetada ledi vastu.

Nb käigukangi ümbruses võib valget värvi valgus jääda ere soovitan panna takisti timmeri juhtme vahele (hall sinise triibuga juhe ,juhi kohalt vaadates vasakult teine juhe)