Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Probleem 126 280SE-ga.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, probleem seisneb selles, et auto võtab väga palju kütust, ca 18-20l sajale, kunagi ta seda ei teinud. Vahetatud on küünlad, küünla juhtmed, jagaja kaas, süüde stroboka paika sätitud, kõik filtrid (ka see väike kütuse lisafilter enne pritsepead). Juhtrõhu regulaator tundub korras olevat, klemmidelt mõõdetuna näitab 26oomi, ka külmkäivitus pihusti tundub töötavat, sest sooja mootoriga sinna voolu ei tule ning kui pistikuga kinni-lahti mängida ei muutu ka midagi. Kütusesüsteem on 100% lekkevaba ning pumbale tuleb ilusti 13.4V peale.
Co on paigas, seda lasin ülevaatuspunktis mõõta.

Kas viga võib äkki lamdas olla?

Autodata soovitab veel sellist asja mõõta nagu "differential pressure", inglise keel ei ole piisavalt hea, kas mõeldud on juhtrõhu, kui jah siis kust kohast täpselt peaks seda mõõtma, kas enne pritsepead otse pumbast tulevast voolikust?

Ei ole kellegil ideid?

Ma ei tea kas need on asjaga seotud, kuid autol on veel ka sellised sümptomid, et soojalt tühikäik kõigub ning vahest käivitub poolelt pöördelt vahest jällegi tahab pikalt käiamist ning ilma gaasi andmata ei käivitu üldse, nagu koguaeg lubab kuid kui võti lahti lasta sureb välja.

Tänud.