Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Tagasilla puksid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
keegi ,kes vahetanud on neid suuri pukse tagasillal , võiks teada anda kas väga n..s neid vahetada või kuidas
autoks 124 kube
Paljudel juhtudel võivad poldid pooleks murduda, mis pole teab, mis hull asi, hullem on pea maha keerata. Kui polt katki läheb, siis kogu sillatala lahti lastes saab torutangidega asi lahendatud.

Paras peavalu on igal juhul. Pukse kätte saata jne.
hents99 Kirjutas:Paljudel juhtudel võivad poldid pooleks murduda, mis pole teab, mis hull asi, hullem on pea maha keerata. Kui polt katki läheb, siis kogu sillatala lahti lastes saab torutangidega asi lahendatud.

Paras peavalu on igal juhul. Pukse kätte saata jne.
nu  peavalu vist palju jah selleks mingi 2k küsiti vahetuse eest aga eks peab ise ette ikka võtma selle
Ütleme nii, et 2k pole väga kõrge hind, sisuliselt 4 tunni töö hind, mis ka ilmselt kulub. Sageli on need puksid tehasest saadik küljes olnud ja korrosioon on oma töö teinud.

Aga kindlasti toesta sillatala enne ära, kui hakkad polte lahti võtma.
Töö on teostatav poole tunniga kui ei lähe katki polt või ei ole katki kerpoolne kinnitus, need on mujidugi erand juhud. Orienteeruv töö hind 200 krooni. Kui soovid teha helista 5024722 Imre
nelja tagasilla tala puksi ei vaheta mingil juhul poole tunniga ära. kuskohast selline info. minul kulus vist 3 tundi 4 puksi vahetuseks. esimesed lõin meisli/haamriga välja, tagumistega tee nii, et võta mingi suurem puur(10, 12, 14) ei mäleta täpselt milline, puuri sinna puksile sisse, aga nii, et puksi välimise ääre läbi puurid. ja siis meisli/haamriga paar lööki, ja väljas nad ongi. tagumisi oli lihtsam kätte saada kui esimesi. ja sisse lasin auto enda raskusega vajuda. lasin silikoonõli vahele ja läks.
ja keerasin ka ühe poldi pooleks. kulus vist ligi tund et kätte saada, kuna puruks läks sealtmaalt kuskohast enam tangidega ligi ei saanud.
tund aega ja vahetati nagu lipsti ära ja maksma läks ca 400
Olen ka lasknud neid vahetada, kas vahetas Joonas või keegi teine samas kohas. Tööraha oli mõnisada krooni plus jubinate hind.
2k on ilmselgelt palju.
millisest kohast jutt on?

Laur Kirjutas:Olen ka lasknud neid vahetada, kas vahetas Joonas või keegi teine samas kohas. Tööraha oli mõnisada krooni plus jubinate hind.
2k on ilmselgelt palju.
ma tean et on kadaka imre, aga sellega asi tavaliselt piirdub... kohanime ma ei teagi. kuskil angaaride vahel suur-sõjamäel pidi olema.
http://www.1181.ee/index.php?OBJECT_ID=5...LOCK_WWW=0
noh, siin on suht täielik info, koordinaadid vaid puudu.
äkki oskab keegi öelda mõnda meistrimeest, kes sama töö tartu kandis ära teostaks `?