Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w123 käetoe paigaldus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Seekord probleem selles,et käetugi olemas aga mitte küljes.Tuleb ilmselt nahk puru teha ja vaadata kuidas saab külge ja pärast lasta teha nahatajal ülejäänud töö?
Võta juhiistme seljatagune kate maha, see on mõne kruviga kinni.
Siis sa juba näed seda kohta kuhu ta kinnituma peaks. Nimelt on seal küljel selline auk kohe olemas, olenemata sellest, et kas tal originaalis käetugi oli või mitte.
Teed nahka augu ja lükkad käetoe kinnituspoldi august läbi, mutikas otsa, kate tagasi ja asi moos.
Selge
Ei ole vaja nahka puru teha. Või noh, niipalju on, et ühe augu pead tegema (või oli nüüd kaks, justkui üks väike poldike fikseeris ka seda asja). Ja modima seljatoe tagaserva katvat vertikaalset... hmmm... profiili, või kuidas seda nimetadagi.
Ühesõnaga- seljatoe taga-allservas koba käega, seal on kaks kruvi, mis hoiavad neid 'nurgaprofiile' kinni. Keerad mõlemad lahti, sikutad, nee dtulevad ära. Libistad-painutad välja seljatoe tagumise paneeli. Näed sisemust. Istmekarkassi küljes on augud käetoe kinnituste jaoks, üks suur ja üks väike, fikseerimiseks, peaks ka olema. Edasi tegutsed omast tarkusest juba, lõikad, keerad.
Kas käetoega koos said ka ühe tugevdustala? See käib seljatoe karkassi sisse horisontaalselt, umbes käetoe kõrgusele, kinnitusaugud on karkassis olemas (alumine vist ühtis ühe käetoe poldiauguga). Asi annab veidi jäikust juurde, juhuks, kui sa käetoe peale kõvemini toetad. Võid ilma ka panna, aga ära siis väga toeta Smile

e: kirjutasin kaua Smile
Jah tugevdustala olemas.Homme lasen sama tooni naha ka käetoele teha ja siis ok.
kas 124 on ka koht olemas ,kui käetunge iseenesest originaalis pole?
Rando 1 Kirjutas:kas 124 on ka koht olemas ,kui käetunge iseenesest originaalis pole?

Ei ole ise 124 näppinud, aga ma eeldan, et on küll.
Võta tagumine kate maha ja on kogu pidu kenasti näha.
Jah 124 on ka need augud täitsa olemas, auk ise on eelkäiatest vähesuurem. Ilmatugevdus talata on asi vähekeniru igatahes.