Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 190e suunatuled
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lugu siis selline et pidevalt lööb suunatule kaitsmeid läbi,ja viga ei oska kah kuskilt otsida ,olen vaadanud esitulede pistikuid ja juhtmeid ja taga tulede juhtmeid aga kõik paistab korras olevat,aga ohutuled töötavad muidu.Auto oli muidu paar aastat seisnud kah äkki niiskus kuhugi läind või midagi.
Kui ohutuled töötavad, aga eradi suunda lülitades läbi peksab, siis on vaja viga Suunatulede/Tulede/Kojameeste lülitist otsida.
Ma vaatasin seda juhtmed olid lülitijuures kõik terved ja midagi massis ei olnud,kuid kas seal sees kah kõik korras oli seda ma ei tea,muidu oleks teist lülitit proovind aga seda on päris kehv vahetada seal pole pistikuid,ja palju juhtmeid tuleb sisse.Algul ei löönud nii tihti kaitset läbi vahel sai isegi poolteist päeva sõita nii et midagi ei juhtu,aga nüüd lööb kohe läbi.
Pistik on täitsa olemas, lihtsalt vähe kaugemal. Mine mööda juhet ja leiadki pistiku roolialuse katte alt, tala küljest.
Eks ma proovin järgi.
Vaatasin, kahjuks oli teine suunatule kang katki, niiet pean kuskilt uue proovimiseks otsima.
Ei ole veel uut kangi prooviks saanud kuskilt,aga eile proovisin veel pead murda suundadega.Nüüd ei saa enam üldse suunda näidata panin uue kaitsme sisse ja nii kui süüdet keerasin lõi kaitsme läbi.
Väike vihje.
Kui autol on kärukonks vaata konksu pistikut ja juhtmete ühendusi.
Konksu pole.
Kui kangi vaja,otsi mind üles ja annan sulle proovida.