Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 190e W201 kas sobivad W124 vedrud?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tekkis selline küsimus, kuna jäänud on alles eelmisest 124 kerega 2.0 diislist (86a) terve jooks vedrusid - need on standartvedrud kuid mul 190 nel on all arvatavasti madaldusvedrud. kas W124 vedrud sobivad 190e 89a 2,0 bens?
Kindlasti mitte.Kui õieti mäletan oli vahe juba mõõtudes ja kindlasti on jäikus erines.Autode kaalu vahe ju päris suur.
Vedrud ei sobi.

Isegi, kui alla lähevad, siis jääb võrr ikka väga maasturi moodi - autode kaalud ju erinevad. Iseasi muidugi, kui need nelja vedrud on nii keskmiselt väsinud. Siis võiks õhukeste vedrukummidega isegi söödava tulemuse saada. Seda siis, kui vedrud füüsiliselt uikka alla mahuvad. Milles ma kindel pole...Icon_rolleyes
alla mahuvad w124 vedrud ilusti(tagumised), alla panemiseks pole vaja kasutada mingit jõudu(vedrude kokku pressimist vms.)
tagumised igatahes sobivad(mul all) esialgu tundub väga veider-kõrge, aga umbes 3-4 nädala pärast on väga head(mõtlen kasutatud vedrusid). minu arvates sobib kutsikale kõrge taguosa, teeb nagu vihasemaks Icon_twisted
w124 ja w201 kaalu vahe on umbes 300kg. väga suur osa auto kaalust asub siiski esiosal, seega tagavedrudele kanduvad raskused erinevad umbes nii nagu ühel istub 1-2 inimest taga ja teisel mitte.

seega kui sa vead tihti mingeid raskeid asju ja w124 vedrud väga odavalt kuskilt saad, siis miks mitte....

endal kavas ka kunagi esimesi proovida aga veel pole vajadust.

kui keegi küsib:"miks ma poest originaale ei osta"
vastus:"mul vedelevad w124 vedrud niisama, miks neid lihtsalt kuusakoski visata"