Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: W123 coupe tagatuled
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem siis selles, et taga tuledes mingi disko ja põlevad valed asjad õigel ajal. Näiteks kui hakkan tagurdama, siis piduri tule pirn hõõgub ja suund põleb mitte ei vilgu. Või siis näiteks vajutan pidurit ja hakkavad hoopis mingid tagatuli ja suund põlema. ULME ütleks mina selle pealeIcon_neutral Proovisin veel need pirni kontaktid javärgid ära puhastada ja natuke pingutada ja panin töötavad pirnid sisse, aga ei midagi. Loodan, et keegi sai aruIcon_neutral Milles võib viga olla? Auto muidu W123 280CE 77 aasta
ULME't pole seal midagi:
Alusta asja sellega, et paigalda korrektne mass mõlemi tule kontaktplaadile.
Sierral mul samamoodi ja tegin nii: kuna pääsesin massi kontaktplaadile ligi tule küljes(mitte klemmile vaid just sellele miinusplaadile mille klemmid puutuvad vastu kõiki pirne), siis puurisin sinna mingi 3 mm augu ühte serva. võtsin jupi juhet, torkasin august läbi ja ümber serva tagasi ning keerasin otsa kokku selle osaga mille auku torkasin. siis jootsin ühenduse tinaga üle ja teise otsa juhtmel viisin otse keresse tule poldi alla keerasin olles eelnevalt teinud juhtme teise otsa aasa mille samuti tinaga üle valasin ja veendusin et saab ikka korralikku kereühendust. ja nii mõlema tulega.

Ja olen suht kindel, et nii saab su ULME anomaalia lahendatud.

PS: siinkohal enam klemmide puhastamisest enam tõenäoliselt ei piisa
võib Nustu moodi ka teha, aga lihtsam on ära puhastada pistik, mis tule külge läheb.
Massi probleem see on jah.
Selge. Varsti lähen proovin järgi. Aga aitäh vastajatele.
Tüüpiline massi probleem ilmselt jah, mis just niiskemate ilmadega välja lööb.
Nii asi nüüd korras. Viisin juhtme selle pirnide plaadi küljest keresse ja toimib ilusti kõik. Et võib siis teema lukku panna. Tänud.