Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: c-klass hakkab ujuma
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
voodoo Kirjutas:veel lisaks: praegu ei tööta kiiruselimiidi jubin ning püsikiirusehoidja. peab minema kuskile, kus arvutist Mercedes-Benz hingeelu jälgida saab. pidur võtab ise ka kehvemini - rohkem vaja vajutada. Te siin olete sarnase asjaga kokku puutunud? Küllap sillaremondi tööde käigus miski andur hakkas jupsima ehk?

Mul sama jama algul oli, silberautos 10 mintsa tööd ja korras.
Tänud! On ka äkki meeles palju selle eest kysiti?
Et kui kellegil on sama jama ja ta tuleb juhuslikult siia kolama, siis siinsete bushi ja naljapostituste lõpuks võin rääkida, kuidas asi lahenes. Sillatööde käigus ilmselt ei rikutud miskit ära, pärast neid töid hakkas BAS siiski ilmselt juhuslikult põlema. Viga oli piduritule lülitis, see vahetati ära ja asi toimis. Erroreid pole ning kiiruselimiidi jubin ja püsikiirusehoidja töötavad uuesti.
PS olen ka naljamees
voodoo Kirjutas:Et kui kellegil on sama jama ja ta tuleb juhuslikult siia kolama, siis siinsete bushi ja naljapostituste lõpuks võin rääkida, kuidas asi lahenes. Sillatööde käigus ilmselt ei rikutud miskit ära, pärast neid töid hakkas BAS siiski ilmselt juhuslikult põlema. Viga oli piduritule lülitis, see vahetati ära ja asi toimis. Erroreid pole ning kiiruselimiidi jubin ja püsikiirusehoidja töötavad uuesti.

Siis läks hästi kui ainult lüliti õhtal oli. Mõnikord läheb pedali asendi andur lolliks - loe natukene kallim lõbu.
Lehti: 1 2 3