Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kanali & elektriga garaazi tunnirent?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus nimelt selles et kas on olemas teenust kus üüritakse kanali- ja elektriga garaazh näiteks päeva-või tunnihinde alusel? Sellist kus omanik saaks ise auto all toimetada? Väga vajalik asi tegelikult, aga kui netist otsid, siis vot krt, kuidagi ei leia. Pooleks aastaks - PALUN! Kolmeks aastaks - Palun! Aga pooleks päevaks- ei saa. Mõningaid asju saab ju ka ise auto all ära teha, iga väiksema asja pärast pole ju alati vaja teenindusse minna ! Kas keegi on juhtunud sellist varianti kusagil nägema? (ma mõtlen eelkõige Tallinnas?) Igasugu platsidel on betoonist estakaadid jah, aga see on ainult suvine teema, sest +5C kraadise tuule käes ja poolpimedas auto all midagi teha ei saa Eusa_doh
No aga helista neile vendadele, kes üürivad garaaže pikemaks ajaks. Juhul kui neil hetkel üürilist ei ole, siis miks nad peaksid keelduma üheks päevaks garaaži välja üürimast. Mina küll oleks nõus. Easy money.
tean et kuskil aravete kandis oli küll selline võimalus, aga ei mäleta täpset firmat. Kuulutuses oli vist et X krooni oli tund kanali ja tõstukiga soojas ruumis, kus klient sai ise oma autot teha.
kas imre ka mitte ei pakkunud kunagi iseremondi teenust