1) Soome glögi retsept:
1 liiter viina
1 jõhvikas
NB! kui glögi liiga magus tuleb, jätke jõhvikas ära.
2) Soome sooja ilma marjajook:
Võtke pudel Koskenkorvat. Lahjendage see kolme liitri piiritusega.
Pange sisse kaks jõhvikat. Kümne minuti pärast võtke jõhvikad välja!, sest marjamaitse ei tohi olla liiga pealetükkiv!
Tänud sm.pellele! Kuna töötan soome firmas siis sai viimase peo ajal see idee välja käidud ja ka serveeritud... Sarved olid pöördes ! Üllataval kombel ei olnudki liiga magus (minu lemmikute hulka kuulub näit. Vanakas)
Suvisel ajal proovime kindlalt teisegi retsepti ära kuna praegu liiga jahe
Alustuseks proovi rummi. Mmm, hea, kas pole? Võid alustada.
Võta suur kauss, mõõduklaas jne
Proovi uuesti rummi. Veendumaks, kas rumm on piisavalt hea,
vala 1 dl klaasi ja joo nii kiiresti kui saad. Korda.
Klopi mikseriga või suures kausis.... lisa 1 tl suhkrut ja vahusta veel.
Kontororolli, kas rumm on OK.......
Võta veel klaasike. Ava teine pudel kui vaja............
Liza munad, kuivatatadud puuvljad.... peksa vahule.....
Kui nad kitivad mikseri kinni, kasuta kruvikeeraja abi....
Maitse rummi, et kontrollida konsis..konssisitensistentsi...
lisa 3 dl soola või pipart või ..... vahet pole.......
Proovi rummi.
Bressi 1 sidururuni mahl ........ lisa 1 tl pruuni või miskit värvi
suhhurt....
vahet pole.........Sega.......
Määri ahi võiga, keera koogivorm 350 kraadi peale, keera tainas
ahju..........
Maitse veel rummi, mine magama.......
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Eric Kirjutas:päris karm retsept erit see viimane nõuanne ...keere ahi 350c!!! ja mine magama ...ehk "surma ei ostsinud keegi"kuid see eeldab seda vägisi...
Headvanaaastalõppu ja HUA!
seal ju selgelt kirjas, et keera koogivorm 350 kraadi, mitte ahi! :demond: