MB W123 Kirjutas:Kas kaubik on ise valmistatud või on keegi veel sellist isendit näind?
Kus ta siis ise valmistatud on. Tuleb tuttav ette. Ida - Virus Sompa auulis seisab ühe sellise kere juba aastat 10 või isegi kauem. Ainult klaase on täisring. Paistab olevat kasutusel mingi panipaigana
Jah,aga point lihtsalt selles et see näeb eriskummaline välja ja selles kuulutuses on sisu selline.
hents99 Kirjutas:Mul ka üks suht haruldane MB näidata. Eks mõni vb teab sellest autost ühtteist rohkem, näiteks kalacompany.
Muidu suht muhe pill, sellega võiks mõni suvi kokkutulekule plaanida tulla.
Mis me räägime sellest kaunitarist , ma sain siin palju hullemaid lugusid teada vahepeal .... Mis MB d mul siin esivanemad põrandavärviga ülevõõpasid ...
Kui kuskilt skänneri leian siis panen ka pildid
10-07-2009, 11:07 AM (Seda postitust muudeti viimati: 16-07-2013, 02:15 PM ja muutjaks oli -Rotu-.)
V@hh Kirjutas:
MB W123 Kirjutas:Kas kaubik on ise valmistatud või on keegi veel sellist isendit näind?
Kus ta siis ise valmistatud on. Tuleb tuttav ette. Ida - Virus Sompa auulis seisab ühe sellise kere juba aastat 10 või isegi kauem. Ainult klaase on täisring. Paistab olevat kasutusel mingi panipaigana
Ma olen seda bussi seal koguaeg mingiks RAFiks või nõuka bussiks pidanud.